Home » , » Χατζηνικολάου εναντίον Ζαραλίκου.

Χατζηνικολάου εναντίον Ζαραλίκου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 | 11:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Να τη βγάλω λάου - λάου και του Χατζηνικολάου να του κατουρήσω την ψυχή» τραγουδούσε ο προφήτης Τζιμάκος, κι απορώ πως είχε γλυτώσει τη μήνυση. Ήταν όμως η εποχή που ο Χατζηνικολάου έλεγε πως έχει χιούμορ. Μετά απέκτησε περισσότερα χρήματα, κι όπως ξέρουμε, η αλαζονεία είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη λογική και την αίσθηση του χιούμορ.

Άλλωστε είναι ανάλογα ποιος σε κατουρά. Όταν πριν χρόνια με κατέβρεξε ένα ανιψάκι μου, όλοι γελάσαμε και το θεωρήσαμε «γούρι». Τον Μητσοτάκη πχ τον χέζουν οι εφοπλιστές, που τους εκτιμά περισσότερο από όλους.

Ένας άλλος προφήτης, ο σύντροφος Ζαραλίκος, τόλμησε να σατιρίσει τον Χατζηνικολάου. Εντάξει, δεν είπε όσα είπε ο Αφραγκούζος, αλλά ο Νικολάκης παρεξηγήθηκε κι απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Όχι την πραγματική, την αστική δικαιοσύνη, αυτή που αφήνει φονιάδες, παιδεραστές, καταχραστές, ενώ ρίχνει καμπάνες σε παιδιά κι αθώους Ινδιάνους!

Να πας, Νίκο μου, αλλά καρφώνεσαι. Γιατί ο προφήτης μιλά, όπως κάθε προφήτης, αινιγματικά. Εγώ, που δεν είμαι προφήτης, γράφω ιδιότητα πχ «εθνικός ρουφιάνος», δεν λέω όνομα, το αφήνω να το βρουν οι πανέξυπνοι αναγνώστες μου. Αν τώρα κάποιος ρουφιάνος μου κάνει μήνυση πως τον είπα έτσι, θα πω στο δικαστήριο «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» και θα αποθανατίσω τη φάτσα του, για να τη βάζω στα επόμενα άρθρα μου.

«Τι θα κρίνει η δικαιοσύνη»; Ρωτά ο Ζαραλίκος; «Ποιο είναι καταλληλότερο όνομα γι’ αφεντικό»;

Είναι κάτι που μπορεί να το κρίνει η συγκεκριμένη δικαιοσύνη. Προσωπικά πιστεύω πως τα αφεντικά δεν πρέπει να έχουν ονόματα κοινών θνητών. Μπορούμε να τα πούμε με τις ιδιότητες τους. Πρεζέμπορας, κάθαρμα, γκαντέμης, αφραγκούζος, μαφιόζος… Απορρίπτω τα χοντρός, κοντός, φαλακρός, Ρώσος και άλλα παρόμοια ως αποπροσανατολιστικά και ρατσιστικά.

Νίκο Χατζηνικολάου, το πρόβλημα σου δεν είναι αυτά που λέει ένας σατυρικός καλλιτέχνης, αλλά αυτά που λέει ο κόσμος, οι πολλοί. Κι επειδή νευρίασες με την πλειοψηφία, απειλείς τον ένα. Ξέρεις καλά πως δεν θα πιάσει. Αντίθετα περισσότεροι θα δουν το Ζαραλίκο, καθώς περιμένουν απάντηση κι ακόμα μεγαλύτερη σάτιρα.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να γίνονται μηνύσεις κατά παραγγελία. Όχι γιατί ενοχλήθηκαν οι υπάλληλοι, αλλά τ’ αφεντικά. Το κάνουν αυτό οι νεοδημοκράτες και τα σκυλιά. Όταν πειράξουν χέρι που τα ταΐζει, ορμάνε να δαγκώσουν. Για τα τετράποδα το καταλαβαίνω απόλυτα για τα δίποδα «κουτάβια» έχω ράμματα για τη γούνα τους.

Έτσι κάποια γαλάζια τρολλάκια επιτέθηκαν κατά του προφήτη, αλλά έφαγαν τόσες διαδικτυακές φάπες από τους άλλους, που μαζεύτηκαν. Καλέ, ο αγαπημένος σας δημοσιογράφος που έκανε την αποκάλυψη για τα ντολμαδάκια κινδυνεύει και δεν θα τον υπερασπιστείτε; Μόνο το Λιγνάδη, γιατί;

Νίκο έχασες. Το πολύ - πολύ να αναγκάσεις τον προφήτη να κάνει νέο video διακόπτοντας τις διακοπές του. Ρώτα επίσης έναν μοντελοπνίχτη πως την πάτησε με το Λαζόπουλο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger