Home » » Οταν ο θρησκευτικός σκοταδισμός χτυπάει κόκκινο

Οταν ο θρησκευτικός σκοταδισμός χτυπάει κόκκινο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 | 9:00 π.μ.


Είναι αυτό που λένε .... "εδώ ο κόσμος καίγεται και το αιδοίο ασχολείται με κομμωτήρια"... 

Αναγνώστρια μας και τακτική επιστολογράφος μας, σχολιάζει την "σκοταδιστική μαυρίλα" που παρουσιάστηκε στο twitter στο hashtag #ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ_ΤΩΡΑ και αφορά την Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, ο οποίος βάφτισε δυο παιδάκια ενός ομόφυλου ζευγαριού, (Είχαμε γράψει για τις πραγματικές διαστάσεις του γεγονότος). 

Η επιστολογράφος μας μπήκε στην διαδικασία να μας στείλει τοποθετήσεις από εξαγριωμένους πιστούς Χριστιανούς, που ζητούν "ξύρισμα" για τον Αρχιεπίσκοπο, αφού αντιβαίνει τις διδαχές των "αγίων", οι οποίοι θεωρούν την ομοφυλοφιλία μεγαλύτερο έγκλημα από τον φόνο! (Εχουν αναρτήσει κάποια κείμενα του "αγίων" και προφητών, και μετονόμασαν τον Ελπιδοφόρο σε "Σατανοφόρο"),  

Δεν θα χάναμε τον χρόνο μας με τέτοιες ηλιθιότητες βαρεμένων "Χριστιανών" που δεν μπορεί να καταλάβουν το απλό. Οτι η ομοφυλοφιλία σαν σεξουαλική επιλογή, δεν έχει καμιά σχέση με το "μυστήριο" του δόγματός τους που ονομάζεται βάφτιση. Είναι δυο πράγματα εντελώς διαφορετικά. (Ψιλά γράμματα, αυτές οι "λεπτομέρειες¨ γι' αυτούς). 

Αφιερώσαμε κάποιο χρόνο να κάνουμε την ανάρτηση γιατί η κοπελιά που μας έστειλε το e-mail, πλούτισε τις γνώσεις μας με κάτι που αγνοούσαμε. Μας έστειλε κάποια λινκς απ' τα οποία πληροφορηθήκαμε το πώς ο Βασίλειος Α΄ ο Μακεδών νυμφεύτηκε έναν ηγούμενο και το γιο μιας πλούσιας χήρας καθώς και για τα  "ΑΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΜΟΦΥΛΩΝ. Από τη Βίβλο έως τις μέρες μας"

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Ιουλίου 2022 στις 8:11 μ.μ.

...στο Βυζάντιο επίσης ήταν "θεσμός" ο ευνουχισμός νεαρών αγοριών... Για να εμπλουτίσουμε κι άλλο τις γνώσεις μας...

12 Ιουλίου 2022 στις 10:22 μ.μ.

Ινα πραγματοποιηθει το ρηθεν δια των αγ(ρ)ιων τ(ρ)αγων: Για να γινεις ηγουμενος, πρεπει να σε πηδηξει ο προηγουμενος. Μεγαλη κουφαλα ο "ελπιδοφορος", με κουστωδια απο...παιδακια γυρω του, που ανεβαινουν τα αξιωματα με ρυθμο 2 πατωματα τον χρονο. Ετοιμαζε πολιορκια του πατριαρχιδη αλλά τον ηπιε απο ΗΠΑ μερια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger