Home » , » Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, συνιστά στους δικούς μας δεσποτάδες μετάνοια και εξομολόγηση για την στάση τους απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, συνιστά στους δικούς μας δεσποτάδες μετάνοια και εξομολόγηση για την στάση τους απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 | 12:35 π.μ.

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής, είναι απ' τα μεγαλύτερα ρασοφόρα λαμόγια που υπάρχουν αν πιστέψουμε την ομογενειακή εφημερίδα "Καλάμι" που εκδίδεται στις ΗΠΑ. 
Απ' την άλλη είναι και ένας απίστευτος διπλωμάτης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι τεμενάδες που έκανε πριν κάποιο καιρό τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και την σύζυγο του, όταν είχαν επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη για τα εγκαίνια του «Τουρκικού Σπιτιού»

Εχει και άλλες επικερδής δραστηριότητες όμως. "Εχει μετατρέψει την Εκκλησία σε εμπορική επιχείρηση" όπως διαβάζουμε στην παραπομπή που παραθέτουμε. Φαντάζεστε το "τιμολόγιο" που πλήρωσε "η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου", για να γίνει "πνευματική μητέρα" του υιοθετημένου παιδιού από gay ζευγάρι που βάφτισε ο αρχιπαπάς.

Εχει όμως και μια άλλη παράμετρο αυτό το γεγονός. Και εννοούμε το "φαρμάκι" που "κέρασε" ο δεσπότης της Αμερικής στους δικούς μας "αγίους", όπως αυτοαποκαλούνται, δημόσια, οι "δικοί" μας μητροπολίτες. (Δημόσια, γιατί όταν βρίσκονται στις συνεδριάσεις τους, στην "Ιερά Σύνοδο" χρησιμοποιούν ποιο Χριστιανικό λεξιλόγιο)

Τι θα μας πει τώρα π.χ., ο δεσπότης Πειραιά, Σεραφείμ; Οτι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ευλόγησε ένα "θανάσιμο αμάρτημα" όμως είχε χαρακτηρίσει την ομοφιλοφιλία; Ακριβώς τα ίδια και μια σειρά άλλοι δεσποτάδες, προεξάχοντος του "ελληνόψυχου θρησκευτικού ποιμενάρχη" Αμβρόσιου, ο οποίος έχει ανοιχτό μέτωπο με τους ομοφυλόφιλους.

Οπότε από δω και πέρα κάθε δεσπότη που ακούμε να μας λέει τροπάριο ενάντια στους ομοφυλόφιλους θα του προτείνουμε μετάνοια και εξομολόγηση κατά προτίμηση στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger