Home » , , » Οταν ένα μισάνθρωπο, ημιναζίδι, κρατικοδίαιτο δημοσικαφρικό σούργελο εμπνέει τον τραγουδοποιό Θέμη Ανδρεάδη. (Βίντεο)

Οταν ένα μισάνθρωπο, ημιναζίδι, κρατικοδίαιτο δημοσικαφρικό σούργελο εμπνέει τον τραγουδοποιό Θέμη Ανδρεάδη. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 | 3:38 π.μ.

Να μην χαλάσουμε το χατίρι σε αγαπημένη Συριζαία φίλη, -αγάπα τους φίλους σου και με τα ελαττώματά τους, που λέει η ρήση-, που μας έστειλε το παρακάτω βιντεάκι, και να το αναρτήσουμε. 

Δεν είχαμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε με το δημοσιογραφικό σούργελο που λέγεται Λίνα Κλείτου που κι αυτή με μόνο προσόν την οικογενειακή της καταγωγή -  είναι κόρη του επί χρόνια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαου Κλείτου- βρέθηκε κρατικοδίαιτη, για να προκαλεί για μια ακόμα φορά. Ενα άτομο που ανήκει στα, μισάνθρωπα, ημιναζίδια, ένα γαλάζιο κομματόσκυλο, που έφτασε στο σημείο να ξεράσει τον χυδαίο οχετό της σε ένα παιδάκι, τον Ραφαήλ, που πάλευε για το δικαίωμα στην δημόσια περίθαλψη για να αντιμετωπίσει το σοβαρό κινητικό πρόβλημα που είχε, αυτή την φορά έγινε αντικείμενο χλευασμού από τους χρήστες του twitter. Ο λόγος ήταν ότι θέλει να γνωστοποιήσει το "παράπονό" της, γιατί ένα πανάκριβο εστιατόριο δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του οισοφάγου της.

Στο συγκεκριμένο διαδικτυακό πανηγύρι που στήθηκε δεν άφησε αδιάφορο τον τραγουδοποιό Θέμη Ανδρεάδη.

Οπότε ανάρτησε ένα δημιούργημά του στον λογαριασμό του στο f/b και το συνοδεύει με το εξής κείμενο:  

"Βεβαίως και δεν θα μπορούσα να μείνω απαθής στο δράμα της εστέτ κυρίας που συνέβη σε γκλαμουράτο εστιατόριο της Κηφησιάς!

Γι αυτό, με ηθικό αυτουργό τον εξαιρετικό στιχοπλόκο Άγγελο Τσέκερη που συνέταξε ένα... έπος, τον ακολούθησα κι εγώ βάζοντάς του την ανάλογη σπαραξικάρδια μουσικούλα!

Να του βάλουμε και τίτλο που μας πρότεινε η αγαπητή Maria Papadopoulou

ΤΟ ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΝ"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger