Home » , » Ξαναχτύπησε η κ. "στρατηγού"

Ξαναχτύπησε η κ. "στρατηγού"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 | 1:00 μ.μ.

Σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε; "Πάλι δικαιώνεται το "ψυχογράφημα" για τους μπάτσους που είχε κάνει ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας", τακτική μας επιστολογράφος επισημαίνει ότι η η αστυνομική συντάκτης Μίνα Καραμήτρου σε κείμενο της στην ιστοσελίδα cnn.gr σαν ρεπορτάζ για το γεγονός παπαγαλίζει αυτά που τις μεταφέρουν οι μπάτσοι.

"Κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε δύο άτομα, με αποτέλεσμα ομάδα νεαρών να τους επιτεθεί" της είπε ο μπάτσος υποβολέας της και η "δημοσιογράφος το μετέφερε με πιστότητα, μας γράφει η φίλη αναγνώστρια.

Χρόνια τώρα η συγκεκριμένη "δημοσιογράφος" απ' όσα "ενημερωτικά" μαγαζιά έχει περάσει, μ' αυτό τον τρόπο βγάζει το παντεσπάνι της. Η «κυρία στρατηγού» -έτσι αποκαλούν την δημοσιοκάφρο Μίνα Καραμήτρου οι ομόσταυλοι της, εξ αιτίας ότι ο άντρας της είναι μπάτσος- δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να απαγγέλλει και να γράφει "δημοσιογραφικό" τρόπο υποτίθεται, τα δελτία τύπου της ασφάλειας.

Η Μίνα Καραμήτρου, μια δημοσιογράφος που έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την ΓΑΔΑ, είναι μια διαχρονικά κραγμένη δημοσιολόγος και όλοι/ες γνωρίζουν ότι απ' το στόμα της και από τα γραπτά της μεταφέρεται αυτούσιος ο λόγος των κατασταλτικών μηχανισμών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger