Home » , » Φτιάξτε πηγάδες, πολλές πηγάδες

Φτιάξτε πηγάδες, πολλές πηγάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο ναζισμός είναι η ιδεολογία των χειρότερων εγκλημάτων. Δεν έχει καμία λογική, είναι ψέματα που σκοπό έχουν το μίσος και το φόβο. Δε θέλω κανένα πόλεμο. Μόνο στον ταξικό είμαι διατεθειμένος να πολεμήσω, γιατί έχουμε να κερδίσουμε μια καλύτερη ζωή, όταν νικήσουμε.

Γράφω την άποψη των Ρώσων για διαμαρτυρία προς τη λογοκρισία και τα ψέματα του ΝΑΤΟ. Έχουμε μυαλό να καταλάβουμε ποιος λέει υπερβολές και ανακρίβειες. Δε χρειαζόμαστε κηδεμόνες, ιδιαίτερα τη CIA, που δεν έχει πει ποτέ της μια αλήθεια. Αλήθεια, πόσες ζωές έχει ο Κιμ;

Είπαμε πως οι Ρώσοι δεν πρόκειται να αφήσουν τους ναζί Ουκρανούς που έπεσαν στα χέρια τους, όταν όλα τα ΜΜΕ του ΝΑΤΟ μιλούσαν για ανταλλαγές. Τα δύο πρώτα μέλη του ναζιστικού Αζόφ καταδικάστηκαν σε θάνατο στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ στις 9 Ιουλίου.

«Ο πρώτος κρατούμενος είναι ο Konstantin Nikitenko με κωδικό όνομα Fox. Οδηγούσε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) και πυροβόλησε εναντίον ανθρώπων στους δρόμους στη Μαριούπολη. Δολοφόνησε πολίτες για πλάκα καθώς τους θεωρούσε φιλορώσους και μοιράστηκε βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο δεύτερος ναζί είναι ο Nikolay με κωδικό όνομα Frost. Είναι ο συγγραφέας του καναλιού "Танцуй-Убивай" (Dance-Kill). Πυροβόλησε Ρώσους κρατούμενους, χλεύαζε το σώμα τους και μοιράστηκε βίντεο στο διαδίκτυο.

Στις 8 Ιουλίου, το Λαϊκό Συμβούλιο (Κοινοβούλιο) της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ήρε το μορατόριουμ για την εκτέλεση των θανατικών ποινών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, η θανατική ποινή μπορεί να επιβληθεί αποκλειστικά για ιδιαίτερα σοβαρά εγκλήματα που καταπατούν τη ζωή, καθώς και για εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε καιρό πολέμου».

Πηγάδες, φτιάξτε πηγάδες, πολλές πηγάδες. Ψόφο σε όλους τους ναζί. Φυσικά και σε αυτούς που υπάρχουν εκτός Ουκρανίας. Στην Ουκρανία όμως κυβερνούν, όχι όπως αλλού καλυμμένοι πίσω από αστικές συμμορίες, εκεί ξεσάλωσαν. Τα εγκλήματα που έκαναν είναι φρικιαστικά. Αν δημοσίευσαν video με δολοφονίες, φανταστείτε τι δε δημοσίευσαν.

Υπάρχουν, εκτός των φρικτών δολοφονιών, μαρτυρίες για απάνθρωπα βασανιστήρια αμάχων και αιχμαλώτων, σαδιστικούς βιασμούς ακόμα και παιδιών, απαγωγές, απερίγραπτο πλιάτσικο και τεράστια καταστροφή. Ήταν τέτοια η συμπεριφορά τους, που, όταν τσακίστηκαν, οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τους Ρώσους, όχι με Ρωσικές, αλλά Σοβιετικές σημαίες. Γιατί υπήρχε μια εποχή που όλοι ζούσαν αρμονικά.

Ρωτάω λοιπόν όσους υποστηρίζουν τους Ουκρανούς. Γιατί οι «ήρωες» τρομοκρατούν διώκουν και σκοτώνουν τους αμάχους, που υποτίθεται πως προστατεύουν; Γιατί φέρονται χειρότερα κι από κατακτητές;

Εμείς ξέρουμε. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας τις διώξεις. Ξέρουμε τι θα πει να σε θεωρούν «εσωτερικό εχθρό». Αφού λοιπόν μας θεωρούν εχθρούς, πρέπει να δράσουμε ανάλογα. Να πολεμήσουμε τα ακροδεξιά καθάρματα με όλες μας τις δυνάμεις. Πηγάδα για όλους του ναζί. Μην ξεχνάμε επίσης να κρατάμε τα κουτιά από τις κονσέρβες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger