Home » , , , » Μια διαπίστωση, από συντηρητική φυλλάδα, που έχει την σημασία της.

Μια διαπίστωση, από συντηρητική φυλλάδα, που έχει την σημασία της.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 | 2:00 μ.μ.

Με το δημοσίευμα της "Εστίας¨ σήμερα, για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, ως προς την πρόθεση ψήφου, που μας παρουσιάζουν οι δημοσκοπικές εταιρείες, δεν βαρούν καμπανάκια, αλλά καμπάνες και σήμαντρα μαζί! 

Γιατί, αν υποθέσουμε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κάθε λόγο, για τις αυτονόητες δικές του πολιτικές σκοπιμότητες, όπως γράφαμε προηγουμένως, να τις θεωρεί κατασκευασμένες και μαγειρεμένες, σύμφωνα με τις επιθυμίες των αγοραστών τους, που δεν είναι άλλοι απ' τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ιδιοκτητών των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, το να παρουσιάζεται σήμερα μια συντηρητική φυλλάδα και με το πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της και να μας λέει ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι για τα ... μπάζα, είναι ένα θέμα που δεν μπορείς να το προσπεράσεις.

Καμιά αντίρρηση ότι η φυλλάδα "Εστία" -το εξώφυλλο της οποία δημοσιεύουμε στην εικόνα-, όπως και όλα τα έντυπα του ομίλου Φιλιππάκη, έχουν ανοίξει μέτωπο με την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους λόγους που έχουμε παραθέσει σε άλλη ανάρτηση μας. Αν υπάρχει κάτι που αξίζει να υπογραμμίσουμε είναι ότι αυτά τα έντυπα έχουν αναγνώστες από το συντηρητικό κοινό.

Σε τελική ανάλυση σήμερα έχουμε μια δημόσια και μάλιστα πρωτοσέλιδη ομολογία, από την εφημερίδα που διευθύνει ο Μανώλης Κοττάκης. Οτι δηλαδή οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται είναι εγκεφαλικά κατασκευασμένες -και πληρωμές θα λέγαμε- και ο Μητσοτάκης πήρε την απόφαση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, σύμφωνα με τα ευρήματα μυστικών δημοσκοπήσεων που έχει στην κατοχή του.'

Είναι μια διαπίστωση που έχει την σημασία της. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger