Home » , » Οι χειραψίες της Μεγαλόχαρης με το κρατικό χρήμα! (Βίντεο)

Οι χειραψίες της Μεγαλόχαρης με το κρατικό χρήμα! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 | 3:20 μ.μ.


Πάλι αποσπασματικά μας τα είπε ο πρωθυπουργός μας. Αφού σωστά εντόπισε ότι η Μεγαλόχαρη έκανε χειραψία με το δημόσιο χρήμα και έγινε πολύ εύκολα μια κατασκήνωση της επικρατούσας θρησκείας, παρέλειψε να αναφέρει και μερικές άλλες παρεμβάσεις της Μεγαλοδύναμης και έτσι να δώσει αποστομωτική απάντηση στους πολιτικούς του αντιπαλους. 

Αν σας έχει διαφύγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει χαρακτηρίσει τον Μητσοτάκη "Στέφανο Χίο της πολιτικής ζωής". (Αναφερόμαστε σ' αυτόν τον δημοσιολόγο ο οποίος έχει το ακαταλόγιστο, γράφει ότι θέλει, χωρίς -για ένα περίεργο λόγο- να τολμάει να τον αγγίξει κανένας. Σήμερα, ας πούμε, κάνει διάγνωση εξ αποστάσεως και το πόρισμα που βγάζει είναι ότι έχουμε έναν "διαταραγμένο πρωθυπουργό που επειγόντως πρέπει να τον δει ψυχίατρος").  

Αυτό όμως είναι λεπτομέρεια, Τα σοβαρά πυρά που δέχτηκε ο Μητσοτάκη, από τον Τσίπρα έχουν σχέση με το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, που διαθέτει, το εξοχικό στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με αντίστοιχο οίκημα του Χριστοφοράκου, και άλλα παρόμοια που ακούμε σ' αυτό το βίντεο. Και δυστυχώς ο πρωθυπουργός δεν είχε την ευστροφία σκέψης να του δώσει άμεσα αποστομωτική απάντηση. Να έλεγε κάτι αντίστοιχο μ' αυτό που είπε στα εγκαίνια της ιερής κατασκήνωσης. Οτι δηλαδή η Παναγία έβαλε το χέρι της και απέκτησε την περιουσία που κατέχει. Ντόμπρες κουβέντες, καθαρές, σταράτες και Χριστιανικές. Θα τολμούσε κανείς να αμφιβάλλει για τα θαύματα που κάνει η Μεγαλοδύναμη;

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Προβλέπεται να έχουμε ένα καλοκαίρι με την πύρινη λαίλαπα κα σκορπά πάλι τον όλεθρο όπως πέρυσι. Η κυβέρνηση έχει αφήσει εντελώς αθωράκιστο το πυροσβεστικό σώμα έχοντας μοναδική επιδίωξη να μετατρέψει τα παπαδίστικα μαγαζιά σε εκλογικά κέντρα της Ν.Δ. Γι΄αυτό η Κεραμέως μονιμοποιεί χιλιάδες παπάδες, αυτό τον στόχο υπηρετούν και οι μαλακίες που λέει ο Κούλης για την παρέμβαση από το χέρι της Παναγίας στις οικοδομικές εργασίες κατασκευής εκκλησιαστικής κατασκήνωσης. 

Πώς διάολο ανεχόμαστε αυτή την πολιτική αλητεία ρε γμτ! 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger