Home » , » Ε, όχι να μας παρουσιάζονται σαν "βιασθείσες παρθένες", Μάνδρου και Τέλλογλου!!!

Ε, όχι να μας παρουσιάζονται σαν "βιασθείσες παρθένες", Μάνδρου και Τέλλογλου!!!

Από giorgis , Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 | 11:04 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Να ξαναρχίσουμε τα ... παλαιοκομμουνιστικά μας, για δυο βασικούς λίγους. Πρώτον γιατί κάποιοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι μας παρουσιάζονται σαν βιασθείσες παρθένες -απ' τους "παραπλανηθέντες" υπουργούς στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, φτάσαμε σήμερα στους "εξαπατημένους" δημοσιολόγους της αρπαχτής Novartis-  και επειδή βρίσκαν ευκαιρία οι ρεφόρμες να μιλήσουν για "παρακρατική λειτουργία" και να ζητήσουν την παραίτηση του κατ' επάγγελμα ψεύτη, Γ. Οικονόμου.

Με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας. Καμιά "παρακρατική λειτουργία" δεν υπήρξε, απλώς δεν είχε εφαρμογή η ρήση του δεξιού "εθνάρχη" και δημιουργού του σημερινού κυβερνητικού κόμματος: "Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται". 

Τώρα κάπου έχει απορρυθμιστεί η εσωτερική λειτουργία της εξουσιαστικής δικαστικής κάστας, και προκύπτουν απρόβλεπτα θέματα. Είναι ένα ζήτημα όμως που αξίζει να αναφερθούμε αναλυτικά σε κάποια άλλη ανάρτησή μας. 

Αυτό όμως έχει ελάχιστη σημασία. Δεν θα αλλάξει την φύση της η αστική δικαιοσύνη αν αντικατασταθούν οι "υπηρέτες της Θέμιδας" που "παραπληροφορούν" την Ιωάννα Μάνδρου, δεν θα χάσει την ταξική του αποστολή ο σκληρός κατασταλτικός μηχανισμός της κεφαλαιοκρατίας, που λέγεται αστική δικαιοσύνη, αν εξαλειφθούν οι "ανώτατες δικαστικές πηγές", αν δίνουν "λανθασμένες" πληροφορίες στον Τάσο Τέλλογλου. 

Οπως φυσικά δεν θα αλλάξει ρόλο η θρησκεία αν πετάξει από τις τάξεις της "Εκκλησίας Α.Ε" κάποια λαμόγια ρασοφόρους, "ψευδοπροφήτες", -όπως τους αποκαλεί η "Ιερά" Σύνοδός τους, και δεν θα μεταβληθεί η αποστολή των κατασταλτικών δυνάμεων αν απομακρυνθούν κάποιοι τραμπούκοι μπάτσοι ... 

Αυτά σαν γενική τοποθέτηση. Ποια είναι η επαγγελματική διαδρομή της Μάνδρου η οποία ένιωσε τόσο "θιγμένη" που σκέπτεται, λέει, να παραιτηθεί από την δημοσιογραφία μετά από 37 χρόνια και τα λεγόμενα της οποίας ΣΥΡΙΖΑ και ιστοσελίδες τα έκαναν σημαία; 
Είναι το ίδιο πρόσωπο που μεταξύ άλλων είχε γίνει το πλυντήριο δολοφόνων και παιδεραστών. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε αναλάβει αυτόβουλος συνήγορος των τραμπούκων μπάτσων. Είναι η "λειτουργός της ενημέρωσης"  που χύνει το δηλητήριο της σε κάθε αγωνιζόμενο αντιεξουσιαστή. Μιλάμε για την "επιτυχημένη επαγγελματία" οποία μαζί με τον άντρα της έχουν φτιάξει την εταιρία «Fucatio - Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις», που αναλαμβάνει να φτιάξει την εικόνα στα ΜΜΕ, όποιου καπιταλιστή, αναλαμβάνει να την πληρώσει αδρά. (Διαβάστε αναλυτικά). 

 Πάμε τώρα στο άλλο "μπουμπούκι", του Αλαφούζου, ο οποίος λέγεται Τάσος Τέλλογλου και ο οποίος δημόσια ζητάει "συγγνώμη από τους συνδρομητές και τους ακροατές του Briefstory [σ.σ. το podcast του Τάσου Τέλλογλου] για την πληροφορία που δημοσιεύσαμε σχετικά με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis, η οποία ήταν λανθασμένη παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές".

Γι' αυτόν τον "μαλάκα" -σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που του είχε δώσει ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας"- δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Ενα βίντεο μόνο θα παραθέσουμε που καθιστά πλεονασμό κάθε άλλη αναφορά. 
Είναι από το μακρινό παρελθόν, τότε που παρουσίαζε το δελτίο του αλήστου μνήμης τηλεοπτικού καναλιού Alter, ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παρακολουθούμε, λοιπόν την στιγμή, που η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, βουλευτής Λιάνα Κανέλλη, διαβάζει ένα απόσπασμα από κείμενο που είχε γράψει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Τάσος Τέλλογλου και είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα protagon.gr στις 28 Απρίλη 2010. 

Ούτε, λίγο ούτε πολύ ο Τέλλογλου, πρότεινε ευθαρσώς στον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να επιβάλλει στην χώρα μια  "νομιμοποιημένη" χούντα, με κατάλυση του συντάγματος. Το άρθρο του είχε τίτλο "Το τίμημα της εκλογής", και λες και ήταν αντιγραφή των άρθρων που έγραφε ο Γ. Γεωργαλάς, παραμονές της δικτατορίας των Συνταγματαρχών.

Ας αφήσουμε όμως καλύτερα να μιλήσει το βίντεο:  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger