Home » , » Αν ήμουν Ουκρανός στρατιωτικός ...

Αν ήμουν Ουκρανός στρατιωτικός ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 | 1:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Αν ήμουν Ουκρανός στρατιωτικός, θα εκτελούσα το Ζελένσκι για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ορισμένοι Γερμανοί στρατιωτικοί προσπάθησαν να ξεφορτωθούν το Χίτλερ. Θυμάστε που η προπαγάνδα έλεγε πως ήταν δήθεν πρώτος στόχος για τους Ρώσους; Οι Ρώσοι τον θέλουν ζωντανό, γιατί χάρη στις ανοησίες του πέτυχαν μεγάλες νίκες.

Ενώ οι μάχες μαίνονται στην Ανατολική Ουκρανία το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, που έβγαλε έκτος νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα, φαίνεται πως αντιμετωπίζει κρίση στις σχέσης με τη στρατιωτική ηγεσία.

«Υποφέροντας μεγάλες απώλειες και ήττες στην πρώτη γραμμή, το καθεστώς του Κιέβου προσπαθεί να σταματήσει την εκροή αμάχων που μπορούν να στρατολογηθούν. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποφασίσει για τα απαραίτητα μέτρα.

Νωρίτερα, το Ουκρανικό Γενικό Επιτελείο κήρυξε απαγόρευση εξόδου από τον τόπο διαμονής τους για άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας χωρίς την άδεια του στρατολογικού γραφείου κατά την περίοδο του στρατιωτικού νόμου.

Στις 5 Ιουλίου, κατατέθηκε νομοσχέδιο που διευκρινίζει τη διαδικασία αποχώρησης των στρατευσίμων και των εφέδρων από τον τόπο διαμονής τους εντός της Ουκρανίας».

Αυτό πάει να πει πως οι Ουρανοί δεν θέλουν να γίνουν τροφή για τα κανόνια και πολύ καλά κάνουν.

«Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος Ζελένσκι προσπάθησε να υποστηρίξει την κατεστραμμένη φήμη του εν μέσω του αντιδημοφιλούς κανονισμού. Στις 6 Ιουλίου, ζήτησε δημόσια από το Γενικό Επιτελείο να μην λάβει τέτοιες αποφάσεις χωρίς αυτόν.

«Έδωσα εντολή στον Υπουργό Άμυνας, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου και στον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να μου αναφέρουν αύριο όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση για τη διαδικασία. Ζητώ από το Γενικό Επιτελείο να μην λάβει τέτοιες αποφάσεις χωρίς εμένα στο μέλλον», είπε ο Ζελένσκι. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ταπεινωτικοί για τους Ουκρανούς γενικούς διοικητές».

Ο ναζί του Κιέβου κάνει το ίδιο λάθος με το Γερμανό ναζί δικτάτορα: Ενώ είναι άσχετος, μπλέκεται σε αποφάσεις που κανονικά αφορούν μόνο τους στρατηγούς.

Από την αρχή υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ του γραφείου του Βλαντιμίρ Ζελένσκι και της διοίκησης του Ουκρανικού στρατού σχετικά με τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, ο στρατός φέρεται να πίστευε ότι ήταν απαραίτητη η υποχώρηση σε πολλά μέτωπα, ενώ το γραφείο του προέδρου επέμεινε πως αυτό ήταν απαράδεκτο. Ως αποτέλεσμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπέστησαν μεγάλες απώλειες. Πάνω από 150.000 είναι οι νεκροί, οι βαριά τραυματίες και οι αιχμάλωτοι.

«Αφού η περιοχή Severodonetsk - Lisichansk τέθηκε υπό τον έλεγχο του LPR, οι δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ρωσίας πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες. Στην κατεύθυνση του Seversk, η πόλη Verhnekamenka έγινε το προπύργιο των ρωσικών μονάδων που θα επιτεθούν στο Seversk από τα ανατολικά.

Το πρωί της 6ης Ιουλίου, οι δυνάμεις που προωθούνται ευθυγραμμίστηκαν στο μέτωπο και έθεσαν υπό έλεγχο το χωριό Spornoe που βρίσκεται νότια της Verhnekamenka. Αυτή τη στιγμή η εκκαθαριστική επιχείρηση συνεχίζεται. Υποχωρούντες ουκρανικές μονάδες βομβαρδίζουν το χωριό με πυροβολικό…»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουλίου 2022 στις 11:22 π.μ.

Μόνο που ο Χίτλερ σε αυτήν την περίπτωση είναι ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο Πούτιν διαμέλισε την Ουκρανία, την Γεωργία, την Μολδαβία, ο Πούτιν είναι ιμπεριαλιστής, ο Πούτιν απειλεί και άλλες δυτικές χώρες, αυτός περικύκλωσε ενεργειακά όλη την Ευρώπη, αυτός επεμβαίνει και ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ λαούς όχι η Ουκρανία.

Πάλι καλά που δεν είσαι Ουκρανός στρατιωτικός γιατί ξέρεις τι κατάληξη έχουν οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Κατά τα άλλα οκ πάλι η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα περί...ναζί του Κιέβου (όταν ο Ζελένσκι είναι Εβραίος και οι Εβραίοι δεν διώκονται από το ουκρανικό κράτος, ούτε διακρίσεις εναντίον τους γίνονται, ούτε ολοκαύτωμα έχουμε, ούτε κίτρινα αστέρια και στρατόπεδα συγκέντρωσης). Μάλιστα είναι τόσο...ναζιστικό το καθεστώς που ψήφισε νόμο εναντίον του...αντισημιτισμού:

https://www.liberal.gr/world/oukrania-apagoreuei-ton-antisimitismo-me-neo-nomo/403500

Μα θα πεις για το Αζόφ. Ξέρεις και στην Ελλάδα είχαμε ένα ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ μόρφωμα τρίτο κόμμα με επιθέσεις και δολοφονίες πολιτών από αυτό αλλά εκεί μάλλον δεν θα μίλησες για...ναζιστικό καθεστώς. Και στην Ρωσία οργιάζουν τα ναζίδια αλλά εκεί δεν μιλάς για...ναζιστικό καθεστώς. Και σε άλλες χώρες φυσικά αλλά δεν τις χαρακτηρίζεις ναζιστικές. Αλλά μιας και είσαι ευαισθητούλης για τον Λαβρόφ και την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ του δήλωση περί...εβραϊκού αίματος ξέχασες να σχολιάσεις. Όπως και για τις ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ στην Παλαιστίνη. Όπως και για τους ΝΑΖΙ στο Ντονμπάς και στην Κριμαία. Όπως και για τον πρωτεργάτη ΝΑΖΙ της Βαγκνέρ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ και αυτή ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ όπου πατάει το ποδάρι της.

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger