Home » , » H ρήτρα αναπροσαρμογής είναι κλοπή, το power pass απάτη

H ρήτρα αναπροσαρμογής είναι κλοπή, το power pass απάτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 | 12:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επειδή οι ψεύτες της ΝΔ αμφισβητούν το κλέψιμο, να έρθουν να τους δείξω τους λογαριασμούς ρεύματος και πόσα πήρα πίσω από τα κλεμμένα. Να έρθουν όμως κοντά, να μπορώ να τους βουτήξω από το λαιμό, να τους δώσω να φάνε τις λυπητερές. Πλήρωσα 300 ευρώ παραπάνω κάθε δίμηνο για να πάρω τελικά συνολικά λιγότερα από 50!

Ως 600 ευρώ έλεγαν οι απατεώνες πως θα πάρουμε. Τελικά πήραμε τα 3 - με το συμπάθιο. Όταν προπαγάνδιζαν συνέχεια για 600 ευρώ, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως τα ποσά θα είναι κάπου εκεί. Φυσικά διαιρώντας το συνολικό ποσό του papari pass με τον αριθμό των θυμάτων, ο μέσος όρος ήταν το 1/10.

Όταν πληρώνεις 300 € παραπάνω το δίμηνο για ένα εξάμηνο και παίρνεις πίσω μόνο 50, σημαίνει πως όχι μόνο σε κλέβουν, αλλά και σε κοροϊδεύουν άσχημα. Τα ψίχουλα που επιστρέφουν από το κλεμμένο καρβέλι, έκαναν την πλειοψηφία να αγανακτήσει. Βέβαια τα σκουλήκια της ΝΔ που βολεύτηκαν, δεν τα ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα κάποια από αυτά να πήραν όντως 6 κατοστάρικα, αφού κανείς δεν ξέρει πως υπολογιστήκαν τα ποσά της ρήτρας αναπροσαρμογής, επομένως η ΝΔ μπορεί να βρήκε ευκαιρία να χαρτζιλικώσει τα τρολλ της!

«Αυτό με το power pass ως 600€ είναι ίδιο με το internet ως 24mbps που έπιανες 4 με το ζόρι».

«ΕΚΤΑΚΤΟ! 100% η πληρότητα σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας από Έλληνες που πήραν το #powerpass των 600 ευρώ και θα κάνουν επιτέλους διακοπές!»

«Τα ποσά που βλέπουν οι πολίτες της χώρας από το πρωί στις αιτήσεις του power pass επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε εδώ και μήνες. Η κυβέρνηση στην ενεργειακή κρίση ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ και τα έδωσε στον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη, τον Μυτιληναίο και τον Περιστέρη».

Στο μεταξύ για να δείτε τι αντιπολίτευση (δεν) έχουμε ο Τσίπρας είπε τα εξής:

«Τους είχα προειδοποιήσει ότι η οργή θα είναι μεγαλύτερη. Αλλά αυτοί έχουν κάνει το ψέμα επάγγελμα. Ψάχνει όμως τώρα ο κόσμος να βρει τα 600€ και βρίσκει 20 και 30€. Ο ΠΘ να ζητήσει συγγνώμη για την εξαπάτηση και να φέρει ένα πραγματικό #powerpass στη θέση του #απατη_pass.»

Αλέξη Τσίπρα, η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι κλοπή. Κανονικά έπρεπε να επιστραφεί ΟΛΟ το πόσο που κλάπηκε για όλο το χρονικό διάστημα που τα βούτηξαν, κι όχι αντί για ένα ψίχουλο που δίνει ο Μητσοτάκης, να δοθούν δύο που προτείνεις εσύ. Κι αυτό να γίνει χωρίς κόλπα, χωρίς να βαφτιστεί αλλιώς το κλέψιμο, όπως έγινε από τα καθάρματα της ΝΔ.

Στο μεταξύ οι διακοπές της ηλεκτροδότησης στα φτωχά νοικοκυριά θα πάρουν διαστάσεις πανδημίας. Κανένας συνάνθρωπος που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα δεν πρέπει να μείνει χωρίς ρεύμα, ειδικά όσοι έχουν προβλήματα υγείας.

Μην ξεχνάμε πως τα προβλήματα της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού αυξήθηκαν και ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν καινούρια, από τότε που ανέλαβε ο υπάλληλος των ανταγωνιστών της ΔΕΗ, ο Χατζηδάκης. Είναι ο νεοφιλελευθερισμός ηλίθιοι ψηφοφόροι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger