Home » , » Εγιναν αποδεκτές οι επικλήσεις των Iron Maiden στο "θηρίο -666" και κατέβηκαν οι Σατανάδες να μας κάψουν

Εγιναν αποδεκτές οι επικλήσεις των Iron Maiden στο "θηρίο -666" και κατέβηκαν οι Σατανάδες να μας κάψουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 | 7:04 μ.μ.


Εμ, πρότεινε λύσεις, σε ανύποπτο χρόνο, η έγκυρη ελληνοχριστιανική εφημερίδα "Ελεύθερη Ωρα", το αγαπημένο έντυπο του εθνικού μας Ιεράρχη πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, αλλά οι πολιτικοί μας ταγοί δεν τις έκαναν αποδεκτές.

Και δεν ήταν έμπνευση της εφημερίδας οι προτάσεις που έκανε. Απλώς μας μεταβίβαζε έκτακτο μήνυμα που έλαβαν οι άγιοι πατέρες του Αγίου Ορους. 

Τι νομίζεται ότι μόνο ο πολιτικός ηγέτης, Κυριάκος Βελόπουλος, έχει κολεγιές με το υπερπέραν και εμπορεύεται χειρόγραφες επιστολές του Χριστού; Και οι συντάκτες αυτού του εντύπου διαθέτουν την ικανότητα να μας προτείνουν θεϊκές λύσεις και να μπορούν να προσεγγίζουν που οφείλονται οι καταστροφές που προκαλεί στις μέρες μας ο πύρινος όλεθρος.

Για όλα φταίνε λοιπόν ότι έγιναν αποδεκτές οι επικλήσεις των Iron Maiden στο "θηρίο -666" και έτσι έκαναν μια περατζάδα οι Σατανάδες από την Πεντέλη και μας έκαψαν. Το ντοκουμέντο που έχει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα όπου βλέπουμε "τα πύρινα μάτια του κακού" δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για τις διαπιστώσεις του εντύπου. 
Σωστά επισημαίνει η εφημερίδα ότι η μόνη λύση είναι να κάνει μια λιτανεία ο Αρχιεπίσκοπος για να μας λυπηθεί η Παναγία μας.

Υ.Γ: Δυο χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά εμπιστεύονται την ενημέρωση τους σ' αυτή την έγκυρη εφημερίδα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger