Home » , » Ο Κινέζος κι ο Κιναλήτης.

Ο Κινέζος κι ο Κιναλήτης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 | 4:36 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποιος κάνει τον Κινέζο για τις υποκλοπές. Μια και μιλάμε για Κινέζους, οι φάπες που ρίχνουν στις ΗΠΑ, είναι απανωτές. Τι γυμνάσια, τι ξαφνικίτιδα, τι κυρώσεις. Μια προεκλογική φιέστα είπαν να κάνουν οι ηλίθιοι δημοκρατικοί και τους βγήκε ξινή. Ας πρόσεχαν.

Ο Ανδρουλάκης είναι πράκτορας των Κινέζων! Αυτό λεν τα τρολλ της ΝΔ. Έχουν πει και χειρότερα ψέματα, μην ξεχνάμε τα γκάλοπ, αλλά ο σκοπός τους είναι να μας κάνουν να γελάσουμε. Στο δικαστήριο θα χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα, πως έχουν το ακαταλόγιστο.

«Λαός που πίστεψε ότι ο Κούλης είναι ηγέτης, ο Μαρινάκης αθώος κι ο Κικίλιας έξυπνος, μπορεί να πειστεί και για το ότι ο Ανδρουλάκης είναι κατάσκοπος...»

Δεν τον ψήφησε ο λαός. Το 23% τον ψήφισε. Οι άλλοι είχαν πάει για μπάνιο. Ποτέ δεν πληρώσαμε τόσο ακριβά ένα μπανάκι.

Τον βλέπεις τον Ανδρουλάκη και λες «νάτος ο Τζέιμς Μποντ»! Τι πράκτορας μανάρια μου; Το παιδί το έβαλαν στο ΚΙΝΑΛ, να κάνει μια δουλειά. Ο Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε για να σιγουρευτεί, πως δε θα τα κάνει μαντάρα. Αλλά ο Κούλης είναι κι αυτός ηλίθιος. Αδίστακτος μεν, βλάκας δε. Πως ήταν εκείνο το καθίκι που έβαζε κάμερες και παρακολουθούσε τους υπαλλήλους του; Ε, αυτό είναι παράνομο!

Του είπαν (λέει) του Μητσοτάκη, να παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη, μια χώρα που δεν ανήκει στην ΕΕ. Οι ΗΠΑ; Το Ισραήλ; Η Ουκρανία άκουσα και πέθανα στο γέλιο! Ρε σεις δεν είπαμε, πως όταν κάνει μυτιές ο Ζελένσκι, λέει ό,τι του κατέβει; Το «φάντασμα του Κιέβου» δε σας έβαλε σε υποψίες;

Αλλά έχουν κι ένα δίκιο. Ο Ανδρουλάκης είναι το κατοικίδιο του Σημίτη. Πως αλλιώς λέγεται ο Σημίτης; Κινέζος! Παρεξηγήθηκε που τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Όταν ψήφιζε μαζί με τους γαλάζιους ρουφιάνους να παρακολουθούν άλλους, ήταν καλά; Βλέπεις δεν είναι ωραίο, όταν το κάνουν σε σένα.

«Μετάνιωσε λέει το ΠΑΣΟΚ που ψήφισε την δυνατότητα της ΕΥΠ να παρακολουθεί όποιον θέλει χωρίς να γνωστοποιεί στην αρχή δεδομένων. Ποιος να φανταστεί ότι αν αφήσεις μια κυβέρνηση να παρακολουθεί όποιον θέλει θα καταλήξει να παρακολουθεί όποιον θέλει; Σοκαριστικό».

«Ο πρωθυπουργός δεν ήξερε για τις παρακολουθήσεις. Όπως δεν ήξερε ότι εκτός ΜΕΘ πεθαίνεις ευκολότερα. Όπως δεν ήξερε ότι χιονίζει και τη μέρα...»

Μα τίποτε να μη διδάσκουν σ’ αυτό το Χάρβαρντ;

Αυτοί που περιμένουν να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης, είναι πιο αισιόδοξοι από αυτούς που περιμένουν να κερδίσουν τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Γιατί το λαχείο υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ένα στα τόσα εκατομμύρια να σου κάτσει. Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται μόνος να εγκαταλείψει την κουτάλα. Τσιμπούρι μπορεί να χορτάσει, αυτός είναι αχόρταγος.

Βγαίνουν στο μεταξύ οι ΑΡΔ και λένε «φταίνε αυτοί που παρακολουθούνται»! Όπως «φταίνε» τα 31.377 θύματα της πανδημίας. Φταίνε γιατί ίσως δεν κρέμασαν το Μητσοτάκη; Αν το έκαναν, θα ζούσαν. Βλέπετε είναι ή αυτοί ή εμείς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger