Home » , » Δ. Οικονόμου: Ενας δημοσιοκάφρος με διδακτορικό απ' το Πανεπιστήμιου Γκέμπελς

Δ. Οικονόμου: Ενας δημοσιοκάφρος με διδακτορικό απ' το Πανεπιστήμιου Γκέμπελς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 | 1:21 π.μ.


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι (μια σημείωση. Μην ταυτίζουμε την Ελλάδα με την κυβέρνηση των "αρίστων", όπως κάνουν πολλοί. Είναι λάθος) και δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχουν επικριτικά σχόλια γι' αυτήν σε εφημερίδες του εξωτερικού. 

Από την άλλη παρακολουθούμε στρατιές από ΑΡΔάκια να προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μαύρο -άσπρο. Και καταβάλουν τόσο "φιλότιμες" προσπάθειες που μας δημιουργείτε η αίσθηση ότι από δω και πέρα δεν θα τολμάνε να κυκλοφορήσουν δημόσια γιατί θα φοβούνται την λαϊκή οργή. Κι αυτό γιατί είναι απροκάλυπτα εξοργιστική η αλήτικη στάση τους.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να σχολιάσεις την "δημοσιογραφική" εκτίμηση του υπαλλήλου του Αλαφούζου Δημήτρη Οικονόμου, που μας λέει ότι η χθεσινή ομολογία εγκλήματος του Μηταράκη αποτελεί "απόλυτη διάψευση των τρωκτικών του διαδικτύου που εδώ και μέρες έστηναν προβοκάτσια εναντίον της χώρας σπρώχνοντας τις ελληνικές αρχές να μπουν σε τουρκικό έδαφος"! 
Μιλάμε για απίστευτη μαλακία, τέτοιου μεγέθους που πιθανόν μόνο ο Μουμτζής θα τολμούσε να την γράφει
Ηταν ο ίδιος δημοσιολόγος που κατηγορούσε τον γιατρό Πάνο Παπανικολάου για διακινητή face news επειδή αυτός αναδημοσίευσε μια σωστή είδηση ξένου τηλεοπτικού σταθμού.

Τι να σχολιάσεις από την διαχρονική αλητοδημοσιογραφία του  Δημήτρη Οικονόμου. Ο τύπος έχει διδακτορικό απ' το Πανεπιστήμιου Γκέμπελς. Πρόχειρα θυμόμαστε το πώς δικαιολόγησε τους μπάτσους όταν είχαν σακατέψει στο ξύλο την οικογένεια Ινδαρέ:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger