Home » , » Αν υπήρχε θεός και .... εισαγγελέας ...

Αν υπήρχε θεός και .... εισαγγελέας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 | 7:22 μ.μ.

Είχαν επιστρατεύει κρατικές υπηρεσίες για να μας πουν αρχικά ότι δεν υπήρχαν εγκλωβισμένοι πρόσφυγες στην νησίδα στον Εβρο. 

Στην συνέχεια δίνουν "γραμμή" σε δεξιούς δημοσιολόγους και εκατοντάδες τρολ, κατά βάση αποτελούμενα από μετακλητούς υπαλλήλους που έχει διορίσει η Ν.Δ., και στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, για να μας πούνε ότι νεκρό πεντάχρονο προσφυγόπουλο δεν υπήρξε και ήταν κατασκευασμένη είδηση από την αντιπολίτευση.

Κι όταν πια τα γεγονότα τους πήραν φαλάγγι και η πραγματικότητα ήταν αδύνατο να κρυφτεί, παριστάνουν τους ... Κινέζους

Αντι να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν για τα face news που μας σερβίριζαν τόσες μέρες εμφανίζονται 'άνετοι κι ωραίοι" για να δηλώσουν τα εντελώς αντίθετα απ' όσα ισχυριζόταν μόλις πριν λίγες ώρες. 

Ο αρμόδιος υπουργός, ο ανεκδιήγητος Νότης Μηταράκης, εμφανίζεται σήμερα μπροστά στις κάμερες για να παραδεχθεί ότι όντος το πεντάχρονο προσφυγόπουλο πέθανε -από τσίμπημα σκορπιού- από την περασμένη Δευτέρα, και οι διαδικτυακές στρατιές των εγκάθετων αλλάζουν κασέτα
Μας γράφουν για την αντιπολίτευση που "εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό", για το Τουρκικό κράτος και τους δουλέμπορους του που είναι υπεύθυνοι για τα πάντα, μέχρι που έφτασαν στο σημείο να μας εγκαλούν ότι δεν δείξαμε την ίδια ευαισθησία για τους νεκρούς της Μαρφίν και την Μυρτώ στην Πάρο η οποία έμεινε ανάπηρη από εγκληματία Πακιστανό.  

Οι τύποι έχουν παραφρονήσει. Το γαρ πολύ της θλίψεως ....  

Υ.Γ 1: Αυτό που αναγνωρίζει σήμερα ο πολιτικός αλήτης Νότης Μηταράκης -και το γράφαμε εμείς απ' την πρώτη στιγμή- ότι δηλαδή μπορούσαν να κινητοποιήσουν από την πρώτη στιγμή τον Ευθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισελήνου ώστε να ανταποκριθεί στις κραυγές απελπισίας των προσφύγων, δεν είναι αποδοχή εγκλήματος;

 Υ.Γ2: Και κάτι τελευταίο που επίσης είναι σημαντικό. Υπήρξαν εκατοντάδες δεξιοί οι οποίοι μάλιστα εκδήλωναν την χυδαιότητα τους στο χάσταγκ του twitter "αναστήθηκε" για τον θάνατο της πεντάχρονης προσφυγοπούλας Μαρίας.  

Αν μιμηθούμε κι' εμείς τον ακροδεξιό Κρανιδιώτη, και αναθέσουμε σε ένα σύντροφο δικηγόρο να καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήριο αναφορά σε όλα τα δεξιά τρολ για περιύβριση νεκρού και μάλιστα παιδιού θα έχει λέτε κανένα αποτέλεσμα;  
Φυσικά και όχι. Ούτε καν ο "έγκυρος" δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου -ένας πιθανόν αργόμισθος σιτιζόμενος από τον δημόσιο κορβανά- δεν θα χαρακτηρίσει την ενέργεια μας "ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία".    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger