Home » , » Ωιμέ .... Μας πούλησε και ο Βαγγέλας ... (Και κλάμα οι "εθνικώς σκεπτόμενοι" Μουτζήδες...)

Ωιμέ .... Μας πούλησε και ο Βαγγέλας ... (Και κλάμα οι "εθνικώς σκεπτόμενοι" Μουτζήδες...)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 | 3:59 π.μ.


Είναι από τις φορές που λες: "δεν γίνεται να ζούμε αυτό το σκηνικό". Φτάνεις στο σημείο να ανοίξεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη ώστε να εντοπίσεις λέξεις που να είναι κόσμιες και δημοσιεύσιμες. Τούτοι οι εξουσιαστές προεξέχοντος του Μηταράκη πάνε να βγάλουν τρελούς διεθνείς οργανισμούς και παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα!!! (Καλά για τα γαλάζια τρολ δεν το συζητάμε καν).
Οπότε να προσπαθήσουμε να σφίξουμε την καρδιά μας με όλο αυτό το φρικιαστικό γεγονός και να το αντιμετωπίσουμε το όλο θάμα κάπως πιο "ανάλαφρα".  

Να πούμε ότι δεν είναι τόσο απατεώνες που πάνε να βγάλουν αναξιόπιστες διεθνείς οργανώσεις, υπεράνω κάθε υποψίας για αντικυβερνητική προδιάθεση, όπως την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. 

Να δεχτούμε επίσης ότι οι ανακοινώσεις της ελληνικής αστυνομίας που μας λένε ότι στην νησίδα του Εβρου "δεν εντοπίστηκε ανθρώπινη παρουσία", είναι πιο αξιόπιστες από το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Λίντσεϊ Χίλσαμπου που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής, από τον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel4 για την συγκεκριμένη υπόθεση. 
Σ' αυτό παρακολουθήσαμε βίντεο από τη νησίδα και δηλώσεις των προσφύγων. «Πόσοι άλλοι πρέπει να πεθάνουν μέχρι να επιτρέψει η ελληνική κυβέρνηση σε κάποιον να τους σώσει;», κατέληγε το ρεπορτάζ. 

Καμιά αντίρρηση επίσης να δεχθούμε ότι κάποιοι "σκοτεινοί κύκλοι" κατασκεύασαν το συνταρακτικό ηχητικό μήνυμα που έστειλε από την νησίδα που βρίσκονται οι θεωρούμενοι εγκλωβισμένοι και εγκαταλειμμένοι πρόσφυγες, στην «Εφ.Συν.» η Μπαϊντά Α., 28 χρονών από τη Συρία, λίγη ώρα αφότου πέθανε το πεντάχρονο κοριτσάκι.

Θα ασπαστούμε και την θέση ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι τηλεοπτικοί σταθμοί κατασκεύασαν ένα ανύπαρκτο θέμα για  να πλήξουν τους "αριστους" του "επιτελικού κράτους". 

Εξυπακούεται ότι εμείς θα πιστέψουμε τον "έγκυρο" δημοσιογράφο Σάκη Μουμτζή, -την τοποθέτηση του οποίου βλέπουμε στην παραπάνω φώτο-,  ενώ για τα όσα αναφέρει στο διαδίκτυο ο ανταποκριτής του Spiegel στην Ελλάδα, Γιώργος Χρηστίδης, θα τα θεωρήσουμε υποβολιμαία. Εξάλλου τι μας μας πει ένας δημοσιογράφος του Spiegel, μπροστά στον τιτανομέγιστο δημοσιολόγο της "Καθημερνής".

Δεδομένο είναι ότι η ενημέρωση που διοχετεύει η κυβέρνηση και η οποία αναφέρει ότι: "τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και ο Ελληνικός Στρατός σήκωσαν drones πέρα από τις περιπολίες και επίσης δεν εντόπισαν τίποτα σχετικό και μάλιστα αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρουν πως η στάθμη του Έβρου σε αυτό το σημείο και αυτή την εποχή είναι τόσο χαμηλή που δεν θα μπορούσε να εγκλωβιστεί κάποιος σε νησίδα και μάλιστα για ημέρες", δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση.

Μόνο να ... μας δημιουργείτε ένας προβληματισμός

Και συ τέκνον Βαγγέλη στην συγχορδία που προέκυψε για να πλήξη την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών, που έχουμε σήμερα; 
Το βίντεο και το ρεπορτάζ που δημοσιεύεις στην ιστοσελίδα σου είναι συγκλονιστικά και μας στερούν την δυνατότητα να συμπαραταχτούμε με τον κ. Μουμζής και τους υπόλοιπους εθνικά σκεπτόμενους ώστε να εκθέσουμε τα ανθελληνικά μιάσματα για το θράσος να κάνουν κριτική στον θεόσταλτο ηγέτη μας και στην κυβερνησάρα μας! 

Πώς να αντέξουμε ότι μόλις τρεις ώρες μετά την τοποθέτησή του αξιοσέβαστου υπουργού μας ο οποίος μας διαβεβαίωνε κατηγορηματικά ότι "δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία στην νησίδα του Εβρου", έρχεσαι εσύ να  μας γράψεις ότι: "κορυφώνεται η αγωνία για τους δεκάδες πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί σε νησίδα στον Έβρο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ακόμα ένα παιδί 9 ετών που είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά από τσίμπημα σκορπιού, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και έγκυος στον 8ο μήνα", Ωιμέ ....  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger