Home » , » Να μην υπάρχουν αυταπάτες για τους δεξιούς "ιδεολόγους" - Η περίπτωση του Ν. Χατζηνικολάου

Να μην υπάρχουν αυταπάτες για τους δεξιούς "ιδεολόγους" - Η περίπτωση του Ν. Χατζηνικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 | 11:09 μ.μ.


Να κάνουμε μια υπενθύμιση για να μην δημιουργούνται λάθος προσεγγίσεις σε ορισμένους. Φυσικά ο Χατζηνικολάου είναι δεξιός και με τον όμιλο ΜΜΕ που διαθέτει στηρίζει με κάθε τρόπο την κυβέρνηση, κύρια υποβιβάζοντας  ή αποσιωπώντας εντελώς ειδήσεις που θα μπορούσαν να φέρουν πλήγμα στην κυβέρνηση των "αρίστων". Δεν το κάνει αυτό όμως γιατί φοβάται ότι μια εναλλαγή στην κυβερνητική εξουσία θα τον φέρει σε αδιέξοδο αφού οι επιχειρήσεις του έχουν χρεοκοπήσει και θα αναγκαστεί να δώσει λογαριασμό για τα χρέη του. 

Ο Χατζηνικολάου είναι φυσικά δεξιός και με οικογενειακές παραδόσεις οι οποίες συνέβαλαν αποφασιστικά για να γίνει αναγνωρίσιμο πρόσωπο και επιχειρηματίας. Από κει και πέρα πρέπει να μην μας διαφεύγει μια μνημειώδης πρόταση που είχε πει στο παρελθόν ένας μακαρίτης ακροδεξιός εκδότης. Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος: "Οι δεξιοί πρώτα είναι στομαχόφρονες και μετά εθνικόφρονες". Στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται ότι ο Χατζηνικολάου βασικά είναι έμπορας και μετά δεξιός. Αλλωστε αυτό το έχει αποδείξει και το παρελθόν του αφού υπήρξε ένα ικανό διάστημα που στήριξε, με διακριτικό τρόπο είναι η αλήθεια, τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Κι αυτό είναι ένα γεγονός που το κάρφωσε δημοσίως ο Γ. Καρατζαφέρης, με τον Χατζηνικολάου να το βουλώνει. Ηταν η εποχή που ο τότε πρόεδρος του πάλε πότε ΛΑ.Ο.Σ είχε ανοίξει αντιπαράθεση με τον Χατζηντολμά όταν η φυλλάδα του τελευταίου έφερνε τον τότε πρόεδρο του ΛΑΟΣ να διώκεται για τρία κακουργήματα που είχαν σχέση  σε φερόμενες μίζες που είχε πάρει σε σκάνδαλο με εξοπλιστικά προγράμματα και συγκεκριμένα σε σύμβαση αγοράς ελικοπτέρων Super Puma το 2000.

Ο Καρατζαφέρης τότε είχε παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό του κανάλι για να μας γνωστοποιήσει την συνάντησή που έκανε στην ζούλα με τον Τσίπρα, ο εκδότης της Realnews, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, "ώστε να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για να βγει απ’ το οικονομικό αδιέξοδο ο όμιλος του  Real Group των Νίκου  Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή", παρέχοντας φυσικά εκδούλευση στην τότε κυβέρνηση, τόνιζε ο Καρατζαφέρης.

Ετσι, για να μην υπάρχουν αυταπάτες για τους δεξιούς "ιδεολόγους".  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger