Home » , » Μια φωτογραφία, τρία πρόσωπα, ένα πολιτικό σύστημα σε ... συντόμευση.

Μια φωτογραφία, τρία πρόσωπα, ένα πολιτικό σύστημα σε ... συντόμευση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 | 8:35 μ.μ.


Ο ένας είναι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ενας καπιταλιστής που "αγόρασε" το πόστο του από τον Μπάιντερ γιατί ενίσχυσε τους Δημοκρατικούς οικονομικά αλλά και κάνοντας και πολιτικά λειτουργώντας σαν ψηφοσυλέκτης των ψήφων των Ελληνοαμερικανών. Με οικογενειακή παράδοση μεγαλονταβερνιάρηδων δεν ξεχνάει τις καταβολές του. Δεν έχει αφήσει ταβέρνα για ταβέρνα να μην επισκεφτεί. (Τούτον εδώ πρέσβη τον έβαλαν ή συντάκτη στον Γαστρονόμο;" σχολίαζε περιπεχτικά χρήστης του teitter ).
Μαριονέτα είναι φυσικά, καθώς άλλοι ρυθμίζουν τα δρόμενα της Αμερικάνικη πρεσβείας, αλλά αυτός έχει πιάσει το νόημα. και στην χώρα μας περνάει ... ζωή και κοψίδι. 

Ο διπλανός του είναι κι αυτός πορφυρογέννητος. Εγγονός του αποστάτη, "εφιάλτη της δημοκρατίας", ανεψιός του σημερινού αρχηγού της Νέας Δικτατορίας, κληρονόμος περιουσίας, δύναμης και τάσης για παρασιτισμό, πάντα με λεφτά του ελληνικού λαού.

Ο τρίτος, ο παπάς, μας είναι άγνωστος. Το μαγαζί όμως που δουλεύει και το πόσο έχει συμβάλλει διαχρονικά στην διαιώνιση της κυριαρχίας της ντόπιας ξενόδουλης κομπραδόρικης παρασιτικής αστικής τάξης το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Μια φωτογραφία, τρία πρόσωπα, ένα πολιτικό σύστημα σε ... συντόμευση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger