Home » , , » Επισυνδέονται όλοι τους!

Επισυνδέονται όλοι τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 | 12:00 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

«Σκάνδαλο Novartis δεν υπάρχει» σύμφωνα με τη ΔΑΠ δικαστικών. «Αυτοί που πήραν μίζες, ήταν ηθοποιοί»! Είναι οι δικαστικοί που βγάζουν έξω βιαστές ανηλίκων, δολοφόνους, ενώ φυλακίζουν αθώους. Που θεωρούν νόμιμο το Μνημόνιο, φτάνει να μην κόβεται η δικιά τους σύνταξη. Επισυνδέονται.

Τελικά το κωλόσογο τα έχει βάλει με τα δέντρα. Γιατί ρε καθίκια; Κάποτε σας ψήφιζαν. Ίσως γιατί είναι πράσινα, απωθημένο από τότε που είχαν κόντρες με το ΠΑΣΟΚ. Μη δει ο Ντορογιός δέντρο στη Αθήνα, αμέσως να πάει να το κόψει! Αυτός κι αν επισυνδέεται. Το ίδιο και οι εργολάβοι φίλοι του που έκαναν την Αθήνα σαν τα μούτρα του Αποστάτη.

«Στο διάγγελμα κάλυψε τον εαυτό του αφού δεν ήξερε, εξέθεσε τα τρολ που πληρώνει για να βγάλουν Τζέιμς Μποντ τον Ανδρουλάκη, έδειξε ότι ο κόσμος να χαλάσει δεν αφήνει τα τζιτζικια και γενικά μας έπεισε για άλλη μια φορά ότι γαμιέται...»

«Επισυνδέεται». Μητσοτάκη επισυνδέεσαι! Έτσι λέμε τώρα, για να μπερδεύουμε τους κοριούς.

La Republica

«Εκτεταμένο δίκτυο παρακολουθήσεων αγγίζει την παράνοια:14.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο στόχαστρο ενός ελληνικού "Big Brother"! Είναι η πιο σκοτεινή ιστορία κατασκοπείας από εποχή δικτατορίας των συνταγματαρχών»

Η χούντα δεν τελείωσε το 73.

«Βγήκε 10 λεπτά από εκεί που ήταν, είπε 5 μαλακίες και συνεχίζει τις βουτιές. Αθάνατε μαλάκα Έλληνα που συντηρείς εδώ και 50 χρόνια το κωλόσογο».

Έτσι ακριβώς! Αυτοί που επισυνδέονται περισσότερο από όλους είναι οι ηλίθιοι που τον ψηφίζουν. Επισυνδέονται και τα βαφτιστήρια που λεηλατούν το Δημόσιο, οι κάθε λογής εγκληματίες της γαλάζιας συμμορίας, περισσότερο όμως οι λούμπεν, που δεν έχουν κανένα συμφέρον να ψηφίσουν ανθρωποφάγους, παρόλα αυτά το κάνουν!

«Τι ζούμε! Πάνε να μας βγάλουν τον Μητσοτάκη από "ωτακουστή" σε... παρακολουθούμενο!»

Φωνάζει ο κλέφτης, ο φονιάς, ο ρουφιάνος…

Τα ΜΜΕ πρέπει στο εξής να λέγονται «επισυνδεδεμένα». Κάτι μεταξύ διεφθαρμένα, πετσωμένα, πηδημένα. Ό,τι πει ο Κούλης. Ακόμα κι αυτό είναι τόσο παράλογο, που θέλει ψυχίατρο να στο εξηγήσει.

Έβλεπα προφήτη και θυμήθηκα κάτι επισυνδεόμενα μέτρα όπως αυτό που απαγορεύονταν η μουσική, που έκλειναν τα περίπτερα το βράδυ, φύλαγαν τα παγκάκια. Το αποτέλεσμα είναι να αλλάξουμε τον τρόπο υπολογισμού των θανάτων! Επισύνδεση που θέλουν κάποιοι…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger