Home » , » Δεξιά τρολ με τρικυμία εν κρανίο

Δεξιά τρολ με τρικυμία εν κρανίο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 | 12:18 π.μ.

Η γλάστρα που προεδρικού μεγάρου, εκτός από επιδείξεις πατριωτικοταλιμπανισμού και κάλυψη στους συναδέλφους της δικαστές οι οποίοι έστειλαν σπίτι του τον παιδοβιαστή Λιγνάδη, μετά από δυο βδομάδες από τότε που έκανε επίσημα καταγγελία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης για την παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου, και αφού έχουν ρθει τα πάνω - κάτω αποφάσισε να ψελλίσει κάποιες κοινοτυπίες για το θέμα.

Με μασημένα λόγια ουσιαστικά θέλησε να εκδηλώσει την στήριξη της στον Μητσοτάκη, που τώρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Με γενικολογίες, ασάφειες και παπαρολογίες  -διαφάνεια της κρατικής δράσης, θωράκιση της λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τους θεσμούς, μπλα μπλα ...-κάνει ακόμα και τον Ευα. Βενιζέλο, με την σχετική δήλωση που έκανε, να φαντάζει μπροστά της ... αριστερός.

Το ωραίο είναι ότι κάποιοι δεξιοί κρατικοδίαιτα δεξιά τρολ έχουν τόση τρικυμία εν κρανίο που ούτε τα ολοφάνερα δεν μπορεί να αντιληφθούν! Αφού, λοιπόν, φτάσαμε στο σημείο να προσπαθεί ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου να " συνετίσει"  την Σακελλαροπούλου και να τις κάνει υποδείξεις, γράφοντας γελοιότητες, πάει να πει τα δεξιά φερέφωνα είναι ένα βήμα πριν να φτάσουν σε ανίατες καταστάσεις. Ούτε ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν γράφει τέτοιες ηλιθιότητες. (Λέτε να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα γράψει την μεγαλύτερη παπάρα; 😋)

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger