Home » , , » Επίδειξη πατριωτικοταλιμπανισμού από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επίδειξη πατριωτικοταλιμπανισμού από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 9:25 μ.μ.



Ισως δεν είναι ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος αυτός που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου, ειδικά του twitter -μια γεύση σας δίνουμε παρακάτω-  για να σχολιάσουν την σημερινή συμπεριφορά της κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου,

Λογικό είναι, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από χωριό της Λέσβου -την Αγιάσο- στο οποίο βρέθηκε για τον εορτασμό της Παναγιάς, να έδωσε έναυσμα. για χλευαστικά, σκωπτικά και ειρωνικά σχόλια, στην επίδειξη χριστιανοπατριωτισμού που επιχείρησε.
(Κατέβασε την μάσκα προστασίας από τον κωρονοϊό που φορούσε, στην διάρκεια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, και όταν φίλησε το εικόνισμα της Παναγιάς, στην εκκλησία που βρέθηκε).

Αυτή είναι η μια πλευρά όμως του θέματος και όχι η πιο ουσιαστική/ Το βασικό είναι ότι η "πρώτη πολίτης της χώρας" ακολούθησε ... Αμβρόσια αντίληψη και τα μηνύματα που πέρασε όλο τον είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνα.

Μέχρι τώρα με την στάση της, η κ. Σακελλαροπούλου μας έχει δείξει ότι δεν είναι παρορμητική, ούτε και αφελής. Οπότε έστω και αυθαίρετα συμπεραίνουμε ότι οι ενέργειες της ήταν συνειδητές. Μπορεί να καταλήξουμε δηλαδή ότι η επιλογή του Μητσοτάκη να της αναθέσει το κορυφαίο πολιτικό αξίωμα ήταν επιτυχημένη. Γι' αυτό παρακολουθήσαμε σε Σακελλαροπούλιο έκδοση το διαχρονικό δόγμα της δεξιάς "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια".

Και μια μικρή γεύση από σχετικές τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου:









Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

15 Αυγούστου 2020 στις 9:53 μ.μ.

Ούτε στις γλάστρες... Οπότε μια χαρά ανοσία έχει η Πρόεδρος.

15 Αυγούστου 2020 στις 9:54 μ.μ.

Είναι γνωστό πως στα καρτούν δεν κολλάει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger