Home » , » Ο νέος Τάκης και ο παλιός σκύλος

Ο νέος Τάκης και ο παλιός σκύλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 | 3:00 μ.μ.

Πηγή: Θανάσης Καρτερός - "Αυγή"

Ο Τάκης είναι εραστής της σχεδιασμένης οικονομίας που ανακάλυψε όταν ωρίμασε τα πλεονεκτήματα της ελεύθερης αγοράς. Παντρεύτηκε τον Μητσοτάκη, τον λάτρεψε δημοσίως παραμερίζοντας άχρηστο και βλαπτικά αισθήματα. όπως η ντροπή, και έκτοτε προσδοκά αποδόσεις από το επενδυτικό κοινό της Δεξιάς. Και της Άκρας Δεξιάς, φυσικά. Κανέναν δεν κοιτάζει στα δόντια μπας κι έχουν ίχνη αίματος από μελαψούς, αναρχικούς, αριστερούς, κομμουνιστές. Από ανυπάκουους γενικώς.

Ο Τάκης πρέπει να πείσει αυτό το νέο κοινό του ότι δεν είναι αυτά που ήταν, Από τον Μαρξ και τον Φλωράκη στον Φρίντμαν και τον Μητσοτάκη δεν είναι και μικρά απόσταση. Την καλύπτει λοιπόν με τα έργα της υπακοής. Της δικιάς του απόλυτης υπακοής πρώτα-πρώτα. που την εκφράζει η γονυκλινής ταπεινότητα μπροστά στην εικόνα του Κυριάκου: Συ ει Κύριος ο θεός μου: Αλλά και της εργώδους αποστολής να επιβάλει την υπακοή των άλλων στον Μητσοτάκη:

Αινείτε τον Κύριο!

Ο Τάκης έχει αναδείξει εργαλείο της απόστολός του το αστυνομικό στυλιάρι Τόσο πια σκληρό και βάναυσο όσο περισσότερο έχει ανάγκη να πείσει τους καχύποπτους επενδυτές ότι εννοεί όσα λέει, Οτι δεν υποκρίνεται όταν κραυγάζει υπέρ tau νόμου και της τάξης. Ότι τίποτε από τον παλιό κομ-τέλος-πάντων δεν έχει μείνει. Ότι το φως το αληθινό του Μητσοτάκη έπλασε τον νέο Τάκη, Σε πλατείες και σε δρόμους, με ασφαλίτες κι αστυνόμους, οικοδομεί τη νέα Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Τάκης με τα νέα του γυαλιά δεν είδε τους πρόσφυγες στη νησίδα του 'Εβρου.

Ύστερο τους είδε, αλλά τον ενημέρωσαν "τρίτοι" ότι οι συντεταγμένες ήταν εκτός ελληνικών συνόρων. Ύστερα ήταν εντός και το νεκρά παιδί ήταν όντως νεκρό και όχι προπαγάνδα. Και ύστερα από όλο αυτό είδε επιτέλους το πρόβλημα Ο Τσίπρας! Κι αφού δεν μπορούσε να τον λογικέψει με το στυλιάρι. κατέφυγε στο παλιό τα συναξάρι Συκοφάντης των ηρωικών αστυνομικών και της ηρωικής Ελλάδος.

Ο Τάκης άγγιξε έτσι την κορυφή της μεταμέλειας και τον πυρήνα της εθνικοφροσύνης:

Οποιος καταγγέλλει την κυβέρνηση συκοφαντεί την Ελλάδα1 Aυτό βέβαια φέρνει προς χούντα, αλλά δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα της δημοκρατίας σωστή και τον σκύλο του έθνους χορτάτο. Ο σκύλος έχει προτεραιότητα. .

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger