Home » » Ένας εκμεταλλευτής λιγότερος.

Ένας εκμεταλλευτής λιγότερος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 | 4:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ουκρανίας σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του σε μαζικούς ρωσικούς βομβαρδισμούς της πόλης Μικολάιφ, στα νότια. Ο 74χρονος Ολεξέι Βαντατούρσκι και η σύζυγός του, Ραΐσα, πέθαναν, όταν πύραυλος έπληξε το σπίτι τους τη νύχτα, μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Βαντατούρσκι ήταν ιδιοκτήτης της Nibulon, εταιρείας που ασχολείται με τις εξαγωγές σιτηρών. Είχε λάβει και το βραβείο"Ήρωας της Ουκρανίας"».

Συγχαρητήρια στο Ρωσικό Πυροβολικό. Είναι πολύ σπάνιο σε πόλεμο να σκοτώνονται πλούσια παράσιτα. Πάντα την πληρώνουν τα ταξικά μας αδέρφια. Οι πλούσιοι με το που γίνεται πόλεμος φροντίζουν να γλυτώσουν το τομάρι τους. Ξέροντας όμως τους ναζί, κι επειδή παίζονται πολλά παιχνίδια με τα σιτηρά μπορεί να μην ήταν Ρώσοι, αλλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Ουκρανών μαφιόζων.

Οι μόνοι που έχουν συμφέρον να γίνει πόλεμος είναι οι πλούσιοι, που προσδοκούν να γίνουν πλουσιότεροι από την καταστροφή και τη δυστυχία. Ως άλλοι Πάγκαλοι βλέπουν τη συμφορά ως «ευκαιρία». Ευκαιρία να πατήσουν επί πτωμάτων, για να αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Τα καθίκια αυτά δημιουργούν τους πολέμους, αλλά ποτέ δεν πολεμούν οι ίδιοι. Είναι οι έμποροι όπλων, οι μεγάλοι μαυραγορίτες, οι εκμεταλλευτές. Όσοι έρχονται μόλις τελειώσει ο πόλεμος δήθεν για να ανοικοδομήσουν, στην πραγματικότητα όμως να ξεκοκαλίσουν ό,τι απέμεινε. Είναι για τα συμφέροντά τους ακόμα και συνεργάτες του εχθρού.

Οι Έλληνες εφοπλιστές βρίζουν τους Ρώσους από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, κρυφά όμως κάνουν μπίζνες μαζί τους μεταφέροντας πετρέλαιο και άλλα προϊόντα. Είναι τόσο πατριώτες που δεν έχουν παρά ελάχιστες Ελληνικές σημαίες στα πλοία τους παρά τους ευνοϊκότατους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Καμία λύπη λοιπόν, μόνο χαρά και γιορτή στην κηδεία του κάθε εκμεταλλευτή. Δυστυχώς οι χιλιάδες ανώνυμοι που σκοτώνονται καθημερινά είναι απλές στατιστικές. Χρησιμοποιούνται από τα ίδια παράσιτα που είναι υπεύθυνοι για τον πόλεμο για να δημιουργηθεί μίσος για την άλλη πλευρά, ώστε να σκοτώνονται περισσότεροι φτωχοί «για τ’ αφέντη το φαί».

Αν θέλουμε Ειρήνη, πρέπει να πολεμήσουμε σε ένα και μοναδικό πόλεμο τον πραγματικό εχθρό, τον Ταξικό. Όσον αφορά την Ελλάδα εύχομαι πραγματικά να μη βρεθεί τίποτε πολύτιμο στο υπέδαφος του Αιγαίου. Πάρα πολλοί πρόσφυγες, αθώοι άνθρωποι, έχουν πνιγεί, δεν θέλουμε άλλα πτώματα σε ένα πόλεμο που το μόνο που θα καθορίσει είναι ποια πολυεθνική θα ελέγχει τα κοιτάσματα.

Εγώ κλαίω για τα εκατομμύρια αθώα θύματα των πολέμων, τους ανώνυμους, τους φτωχούς, τους εξαθλιωμένους. Σε κάθε θάνατο πλούσιου καθάρματος πανηγυρίζω, γιατί για να γίνει κάποιος πολύ πλούσιους πέθαναν πολλοί άλλοι φτωχοί κι ακόμα περισσότεροι υπέφεραν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger