Home » , » Γ. Πρετεντέρης: Οι πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας είναι παλαβοί

Γ. Πρετεντέρης: Οι πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας είναι παλαβοί

Από giorgis , Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 | 11:04 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Το τερμάτισε ο Πρετεντεράκος, ο τσανακογλείφτης της εκάστοτε εξουσίας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, θεωρεί ότι θα έπρεπε να  βρίσκονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα όσοι πολίτες είναι ενταγμένοι ή απλώς επιλέγουν στις βουλευτικές εκλογές κάποιο άλλο κομματικό σχηματισμό εκτός του κυβερνητικού κόμματος, ευελπιστώντας στον σχηματισμό μιας άλλης κυβέρνησης.  

Το μόνο που μπορεί να σκεφτώ για τον συγκεκριμένο γραφιά του Μαρινάκη, ο οποίος διατυμπανίζει με κάθε ευκαιρία τις εθνικόφρονες οικογενειακές του καταβολές γράφοντας ότι ο πατέρας του "υπηρέτησε στα ΛΟΚ και πολέμησε στον Γράμμο. Ηταν παρών στις τελευταίες μάχες του Εμφυλίου και νικητής", είναι ποια θα ήταν η συμπεριφορά του αν τα νεανικά του χρόνια τα ζούσε όταν η χώρα μας βρισκόταν υπό Γερμανική κατοχή. Φαντάζομαι ότι και τότε θα είχε την ίδια "προσαρμοστικότητα" που περιέγραφε ο Βασίλης Ραφαηλίδης.

Ο τύπος που απεκάλυψε πριν από χρόνια ότι υπάρχει "επιχειρησιακό σχέδιο", από την "άκρα αριστερά" που σκοπό έχει "να παρασύρει τη χώρα σε μια ένοπλη αναμέτρηση" για να "επιβάλει δια της βίας στην ελληνική κοινωνία μια συγκεκριμένη αντίληψη", σήμερα ξαναεμφανίζεται "προσαρμοσμένος" στις νέες συνθήκες. 

Δεν ζήτησε να ανοίξουν για "να αποκτήσουν ζωή" ξερονήσια με το να σταλούν εκεί εξόριστοι οι "απροσάρμοστοι", αλλά στα πλαίσια του εκσυγχρονιστικού νεοδημοκρατικού λόγου, συνιστά έμμεσα θεραπεία στους "παλαβούς", που είναι και οι συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger