Home » , , » Σε σανοφάγους έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται τα γαλάζια τρολ

Σε σανοφάγους έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται τα γαλάζια τρολ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 | 1:34 π.μ.

Πιασάρικο θέμα εκτίμησαν ότι βρήκαν οι Νεοδημοκράτες με την καταγγελία της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων ότι ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, με ύφος τραμπούκου πολιτικάντη τους απείλησε με μετάθεση όταν του έκοψαν κλήση για τροχαίες παραβάσεις με το βουλευτικό του αυτοκίνητο. 

Τώρα που το θέμα με το σκάνδαλο των υποκλοπών θα βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας με την σχετική συζήτηση στην βουλή, είναι αναμενόμενο ότι το κυβερνητικό κόμμα θα επιστρατεύσει τους μηχανισμούς του να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Και φυσικά τέτοιες κατασκευασμένες περιπτώσεις προσφέρονται απόλυτα.

Πάμε, λοιπόν να δούμε το θέμα, ειδησεογραφικά και μόνο. Το συγκεκριμένο συνδικαλιστικό όργανο των μπάτσων προχωράει σε καταγγελία στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: "Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όχι μόνο δεν αποδέχτηκε το πρόστιμο ως όφειλε, αλλά θυμίζοντας άλλες εποχές ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ άρχισε να απειλεί τους συναδέλφους μας. Μάλιστα ακόμα και ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Α/Β ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος, δέχθηκε τηλεφώνημα για το εν λόγω περιστατικό και απειλήθηκε τόσο αυτός όσο και αστυνομικοί της Υπηρεσίας του με μετάθεση". 

Μας λένε δηλαδή ότι ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης απειλεί με μεταθέσεις αστυνομικούς και μάλιστα και τον ίδιο τον Διοικητή της Υπηρεσίας. Πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία με δυο παραμέτρους. Πιστεύουμε ότι με μια άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπορεί να διαπιστωθεί αν ο μπάτσος Ξανθουδάκης (για τον οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω απειλήθηκε) και ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αγνοούσε ότι η φερόμενη πράξη του θα μπορούσε να γνωστοποιηθεί με ότι σημαίνει αυτό.

Ανατρέχουμε, λοιπόν στην επίσημη ιστοσελίδα της αστυνομίας για να διαβάσουμε την επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Ουπςςς. Εκεί δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τις απειλές που υποτίθεται δέχτηκαν οι αστυνομικοί!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Ενα τόσο σοβαρό γεγονός αγνοείται. (Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε παρόμοιες ανακοινώσεις της αστυνομίας που αναφερόταν για φερόμενα παραπτώματα διαδηλωτών).


Εχουμε δηλαδή ένα 
μεγαλοπρεπές άδειασμα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στην ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των μπάτσων των Χανίων. 
Προφανώς οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που συνέταξαν την ανακοίνωση να  υποθέτουν ότι μπορεί να αποκαλυφθούν τα πραγματικά περιστατικά και να είναι όπως τα περιγράφει σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η εκδοχή του Νίκου Ηγουμενίδη είναι ότι πρόκειται για μια προβοκάτσια που έστησαν οι μπάτσοι και αυτό γιατί σύμφωνα με τον ίδιο αντιλήφθηκε "ότι ήταν προαποφασισμένη η στάση τους από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την ιδιότητά μου και μίλησαν στο τηλέφωνο". Και το κάνει πιο ξεκάθαρο παρακάτω μιλώντας για φαντασιώσεις που περιέχει η ανακοίνωση της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων γράφοντας ότι σ' αυτή  οι μπάτσοι "διαστρεβλώνουν γεγονότα και καταστάσεις και ισχυρίζονται γεγονότα ψευδή που ουδέποτε έλαβαν χώρα".

Προφανώς δεν έχουμε καμιά διάθεση να γίνουμε συνήγοροι του Συριζαίου βουλευτή, αλλά δεν είναι και δυνατόν να θεωρούν τόσο σανοφάγους σ' αυτούς που απευθύνονται τα γαλάζια τρολ του twitter.

Τα Χανιά είναι μια πόλη, που τουλάχιστον τα θεωρούμενα "δημόσια πρόσωπα" γνωρίζονται όλοι αναμεταξύ τους. Είναι δυνατόν βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει τηλέφωνο τον  "Διοικητή της Υπηρεσίας, Α/Β ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ", -έναν μπάτσο-μπουμπούκι που έχει απασχολήσει το πανελλήνιο αφού δημοσιεύματα έφεραν τον Νίκο Ξανθουδάκη τότε που ήταν φρουρός του βουλευτή Χανίων Στέλιου Νικηφοράκη, της Ν.Δ να ελέγχεται από την ΕΛ.ΑΣ. για εκβίαση ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων και πώληση προστασίας- και τώρα να υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές στους συνδυασμούς του κυβερνητικού κόμματος;

Εντάξει η κυβέρνηση να μας σερβίρει ψέματα με την σέσουλα, το έχουμε συνηθίσει. Αλλά τώρα να θέλουν να μας πείσουν ότι ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης είναι τόσο μαλάκας ώστε παίρνει τηλέφωνο ένα μπάτσο, προφανώς στέλεχος της Ν.Δ., ο οποίος υπήρξε στην προσωπική φρουρά βουλευτή της Ν.Δ., και τώρα υπάρχει πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του Μητσοτάκη και να τον απειλήσει με μεταθέσει .... ε, αυτό πια είναι απ' τ' άγραφτα ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger