Home » , » Ο Μητσοτάκης εξαπατούσε τους "εκπροσώπους του έθνους" και μάλιστα μέσα στον "ναό της δημοκρατίας" τους;

Ο Μητσοτάκης εξαπατούσε τους "εκπροσώπους του έθνους" και μάλιστα μέσα στον "ναό της δημοκρατίας" τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 | 12:40 π.μ.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος της "ΕφΣυν", Κώστας Ζαφειρόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη. 

Πέρα τα όσα αποκαλύπτει με στο άρθρο του, αξίζει να σημειώσουμε δυο επιπλέον στοιχεία. 

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μετά το κείμενο του δέχεται "ενοχλήσεις" και στην επίμονη ερώτηση από που προέρχονται αυτές δήλωσε ότι "δεν μπορεί να πει περισσότερο" προσθέτοντας μόνο ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν "να βγαίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες από ανεξέλεγκτους δημοσιογράφους"
Το δεύτερο και εξ' ίσου σημαντικό είναι αν και έχουν περάσει τότες ώρες από το δημοσίευμα η λαλίστατη κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος. 

Και αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Αν θυμάστε μετά το δημοσίευμα που υπέγραφε ο δημοσιογράφος της "Καθημερινής" Γιάννης Σουλιώτης στην "Καθημερινή", και στο οποίο, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλούταν η ΕΥΠ "κατόπιν συνεννόησης με ξένη μυστική υπηρεσία". μίσθωσε έναντι αντιτύπου για ένα χρονικό διάστημα το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης τηλεφώνων "Predator", υπήρξαν αλλεπάλληλες διαψεύσεις από την κυβέρνηση

Αν επιβεβαιωθεί αναμφισβήτητα η πληροφορία ότι η ΕΥΠ χρησιμοποιούσε συνδυαστικά τις "νόμιμες επισυνδέσεις" -έτσι ονομάζονται οι υποκλοπές σύμφωνα με τον νεοδημοκρατικό λεξιλόγιο-  με το κακόβουλο λογισμικό Predator, όπως πληροφορούμαστε τώρα, τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Εδώ θέλουμε να θυμίσουμε ότι ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός -στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η ΕΥΠ- που ανάμεσα στα άλλα κυβερνητικά στελέχη, μας διαβεβαίωνε κατηγορηματικά ότι η ΕΥΠ δεν έχει στην κατοχή της ούτε χρησιμοποιεί το παράνομο λογισμικό.

Μπορείτε να φέρετε στην μνήμη σας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος απαντώντας  στο ερώτημα εάν η ΕΥΠ ή κάποια άλλη υπηρεσία έχει προμηθευτεί το Predator είχε υποστηρίξει ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει προμηθευτεί κανένα από τα κακόβουλα λογισμικά. Η ιστορία αυτή αφορά πολλές χώρες της Ευρώπης. Οι ελληνικές υπηρεσίες δεν χρησιμοποιούν κακόβουλα λογισμικά. Άλλο πράγμα τα Predator και άλλο το ζήτημα των νόμιμων επισυνδέσεων».

Ακριβώς το ίδιο δήλωνε κατηγορηματικά και από το βήμα της βουλής ο Μητσοτάκης: «Πρέπει να εκλείψει κάθε σύγχυση που προκαλείται μεταξύ παρακολουθήσεων με παράνομα λογισμικά και νόμιμες επισυνδέσεις. Δεν υπάρχει σύστημα Predator στις ελληνικές υπηρεσίες». 

Αν δηλαδή αποδειχθεί ότι ο Μητσοτάκης εξαπατούσε τους "εκπροσώπους του έθνους" και μάλιστα μέσα στον "ναό της δημοκρατίας" τους, τότε στρατιές ολόκληρες από Μουμτζήδες, Πρετεντέρηδες και Πορτοσάλτε, δεν σώζουν την ήδη καταρρέουσα κυβέρνηση. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger