Home » , » Δε χρειάζεται πόλεμος με την Τουρκία, μια χαρά πεθαίνουμε χάρη στο Μητσοτάκη

Δε χρειάζεται πόλεμος με την Τουρκία, μια χαρά πεθαίνουμε χάρη στο Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εκατοντάδες θάνατοι σήμερα από κορονοϊό στις ΗΠΑ, ρεκόρ θανάτων με 1.080.291 να έχουν πεθάνει στην υπερδύναμη, που όμως είναι ανίκανη να έχει ένα αξιοπρεπές σύστημα Υγείας για όλους, αλλά το ζόμπι του Λευκού Οίκου κήρυξε το τέλος της πανδημίας. Φυσικά θέλει τώρα να κάνει πόλεμο, να ξεπαστρέψει τους υπόλοιπους.

Κι εδώ φαίνεται να δικαιώνονται πάλι οι ανεμβολίαστοι. Γιατί ο Μπάιντεν δεν είναι γιατρός, ούτε άκουσε τη γνώμη των επιστημόνων. Απλά τώρα που τα έκανε ακόμα χειρότερα κι από τον Τραμπ, κάνει ότι ο Μητσοτάκης και κάθε κάθαρμα: Σφυρίζει λήξη μη φάει περισσότερα γκολ.

33.829 νεκρούς εμείς, από τους πρώτους στον κόσμο σε νέους θανάτους ανά εκατομμύριο. Όμως ήρθαν οι τουρίστες, έπεσαν οι μάσκες και κολλήσαμε λιγότερο από τότε που έπαιρναν τα μέτρα. Γιατί; Είπαμε, τα μέτρα ήταν για να γίνει χούντα, δεν είχαν σχέση με τον ιό. Πχ ακούει ο ιός μουσική; Άλλωστε, αν κρίνω από μένα, που πέρασα κορονοϊό πιο ελαφρά κι από συνάχι, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, μάλλον οι περισσότεροι πήγαν από την απαξίωση του ΕΣΥ, παρά από Covid.

Το θέμα είναι πως έχουμε εκτός από αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους ή δολοφονίες της πολιτικής της κυβέρνησης και χιλιάδες άλλους ξαφνικούς. Ξαφνικοί θάνατοι υπήρχαν πάντοτε, όχι όμως τόσοι πολλοί. Μπορεί να λένε «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», τα στοιχεία όμως δεν είναι καλά. Φέτος έχουμε μέχρι τώρα πάνω από 5.000 θανάτους περισσότερους αυξημένους κατά 6,26% από πέρυσι. Οι 3.000 παραπάνω οφείλονται, σύμφωνα με τα στοιχεία στον κορωνοϊό, αφού την ίδια χρονική περίοδο πέρυσι πέθαναν λιγότεροι, κι εδώ πρέπει να μας απασχολήσει το γιατί δεν βελτίωσαν την κατάσταση τα εμβόλια. Όμως 2.000 παραπάνω θάνατοι πρέπει να ερευνηθούν.

Η απάντηση μας είναι πως πιο το πιθανότερο είναι να οφείλεται στην απαξίωση του ΕΣΥ. Πολλοί συνάνθρωποι με το να κλειστούν μέσα δεν πήγαν να κάνουν εξετάσεις στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα ασθένειες που θα μπορούσαν να θεραπευτούν, να γίνουν θανατηφόρες. Είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής και γι αυτά θα αναζητηθούν οι ευθύνες.

Να υποθέσουμε πως θα διαγραφούν τα παράνομα, παράλογα και άδικα πρόστιμα τώρα που θα λήξουν την πανδημία παντού; Ή θα μείνουν ως τιμωρία για ανυπακοή; Το ΣτΕ θα πρέπει επίσης να δώσει εξηγήσεις γιατί θεώρησε νόμιμα όλα τα χουντικά μέτρα. Κανονικά όλοι αυτοί όχι μόνο θα ξηλώνονταν, αλλά θα πήγαιναν κατηγορημένοι σε μια ελεύθερη, δημοκρατική χώρα. Αλλά εμείς είμαστε μια μπανανία.

Δε χρειάζεται πόλεμος με την Τουρκία, μια χαρά πεθαίνουμε χάρη στο Μητσοτάκη. Να χαρεί κι ο μπαμπάς του στην Κόλαση που εξοντώνονται οι συνταξιούχοι, αν και πολλοί γέροι ψήφισαν ΝΔ, αποδεικνύοντας πως τα γηρατειά δεν φέρνουν πάντα σοφία αλλά και άνοια. Χίο, δεν χρειάστηκε να κλειδώσουμε τα γερόντια, κλειδαμπαρώθηκαν μόνοι τους και τώρα πληρώνουν το τίμημα που άκουσαν τους δεξιούς τσαρλατάνους.

Περαστικά σε όλους όσους νοσηλεύονται και δεν είναι κηφήνες. Στους κηφήνες εύχομαι κακό ψόφο, γιατί είναι δολοφόνοι, τα χέρια τους είναι γεμάτα αίμα. Αν και εδώ ισχύει η παροιμία για το κακό σκυλί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger