Home » , » Οι υποψήφιοι για Πούλιτζερ δημοσιογράφοι του Σκάι, και η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ν. Υόρκη (Βίντεο)

Οι υποψήφιοι για Πούλιτζερ δημοσιογράφοι του Σκάι, και η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ν. Υόρκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:53 μ.μ.


Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η ανάλγητη, ασύδοτη και ταξικά βάρβαρα προσανατολισμένη κυβέρνηση των "αρίστων", εκεί που σε μεγάλο βαθμό στηρίζει στην επιβίωση της, είναι στον γιγάντιο επικοινωνιακό και με γκεμπελίστικα χαρακτηριστικά μηχανισμό που έχει στήσει. (Πληρωμένο από μας φυσικά). Αυτό είναι το το μοναδικό "επίτευγμα" του "επιτελικού κράτους".  

Δυστυχώς, γι' αυτούς, όμως, η εικόνα τους στραπατσάρετε πολύ εύκολα από τους χρήστες του διαδικτύου, η δυναμική των παρεμβάσεων των οποίων έχει αποδειχθεί ως τώρα αρκετά αποτελεσματική. 

Κι' αυτό το παρακολουθούμε με τα όσα ακολούθησαν με την υποτιθέμενη σκηνή όπου παρουσιάζεται η δήθεν τυχαία συνάντηση του Μητσοτάκη με έναν ταξιτζή Ελληνικής καταγωγής στην Νέα Υόρκη.

Το παρακάτω οπτικό αποτελείτε από την συρραφή δυο βίντεο που αλιεύσαμε από το twitter. Αρχικά βλέπουμε την γελοία ταύτιση που προσπαθούν να κάνουν οι δημοσιοκάφροι του Σκάι της κουστωδίας του πρωθυπουργού στην Ν. Υόρκη με τους Beatles και συνεχίζεται με την έμπνευση χρήστη του μέσου να παρουσιάζει τον Χάρρυ Κλυν να "παρεμβαίνει" στον διάλογο του Μητσοτάκη με τον ομογενή ταρίφα.

Εύστοχη και το τουιτάρισμα με την εικόνα μπατσάδικου της NYPD φροντίζει να πετύχει το γύρισμα !!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger