Home » , » Κανένας μόνος του, κάτω η χούντα!

Κανένας μόνος του, κάτω η χούντα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 | 2:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρώτα από όλα να ευχηθώ στους μπάτσους που έφαγαν ξύλο, στην Λάρισα «καλή χώνεψη». Νομίζω η σόδα βοηθά. Ή το ξίδι.

Ο κόσμος δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί άλλη καταστολή, τσάμπα μαγκιά, νταηλίκια και καταπίεση. Η Νέα Σμύρνη ήταν η αρχή. Θέλουν κι άλλες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις; Ας συνεχίσουν να προκαλούν οι μπάτσοι. Η αγανάκτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη και οφείλεται στην πολιτική της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης, που βρήκε ευκαιρία να κάνει χούντα λόγο του ιού.

Φυσικά πρέπει να απελευθερωθεί ο καταδικασθείς, ενώ ο δικαστής που τον καταδίκασε άδικα, να μην δικάσει ξανά. Αλλιώς θα φάμε καταδίκη από τα διεθνή ΜΜΕ και ίσως τα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόκειται ξεκάθαρα για εκδικητική δίωξη, όπως έγινε με τον Ινδιάνο στη Ν. Σμύρνη.

Αν δεν ήταν το ιντερνέτ, δε θα μαθαίναμε ποτέ την αλήθεια. Τα ΜΜΕ έβγαλαν το σκασμό, ή έδωσαν την εκδοχή της αστυνομίας. Όποιος είδε το video, κατάλαβε. Τα έκαναν και παλιότερα αυτά οι μπάτσοι, αλλά τώρα φαίνεται πως άρχισε να ξυπνά ο κόσμος.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Λαρισαίους, που αγαπούν την ελευθερία, την πραγματική δικαιοσύνη και που αντιστέκονται στην αδικία.

Φυσικά το παρακράτος, που κυβερνά πάντα αυτή την αποικία, θα θελήσει να εκδικηθεί. Προτείνουμε μια συγκέντρωση όπως έγινε στη Νέα Σμύρνη, ώστε να σκεφτούν καλά οι πραιτοριανοί πως θα συμπεριφέρονται από δω και πέρα.

Κανένας μόνος του, κάτω η χούντα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger