Home » , , » Η κυβέρνηση της ακρίβειας και των υποκλοπών έκανε επίδειξη δύναμης με την Πανεπιστημιακή αστυνομία (Βίντεο)

Η κυβέρνηση της ακρίβειας και των υποκλοπών έκανε επίδειξη δύναμης με την Πανεπιστημιακή αστυνομία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:00 μ.μ.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να  δημιουργήσει οξυμένο κλίμα σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει από τον εφιάλτη που την βαραίνει με το σκάνδαλο των υποκλοπών. Με την εμφάνιση λοιπόν της Πανεπιστημιακή αστυνομίας στα  ΑΕΙ επιδιώκει να δημιουργηθούν επεισόδιά, όπως ακούμε και από τον Κλέωνα Γρηγοριάδηστο παρακάτω βιντεάκι που απαλλοτριώσαμε από τον χρήστη του twitter Bloopers Team (snb). Οσα ακούμε από τον βουλευτή του ΜΕΡΑ25 και όσα παρακολουθούμε στο παρακάτω οπτικό κάνουν περιττό κάθε άλλο σχολιασμό.

«Δεν έχει καμία θέση εδώ η αστυνομία και πρέπει άμεσα να φύγουν. Οι φοιτητές έχουν δίκαιο που κλείνουν τις πύλες για να μην μπει η αστυνομία», ακούμε να μας λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στο βίντεο που υπάρχει με το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 902, ενώ ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Ν. Φίλης προσθέτει: «Η κυβέρνηση της ακρίβειας και των υποκλοπών έκανε επίδειξη δύναμης έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Ιλίσια»,  

Υπάρχει κάλεσμα πανεκπαιδευτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για αύριο, Τρίτη, στις 8 το πρωί, στο σχετικό ψήφισμα του οποίου αναγράφεται μεταξύ άλλων:  «Ο αυταρχισμός, η καταστολή και η πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ για εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, δεν είναι η “πάταξη της ανομίας”, όπως διατείνονται, αλλά η νεολαιίστικη αμφισβήτηση, το φοιτητικό κίνημα και οι αγώνες του, οι συλλογικότητες και η πολιτικοποίηση του. Θέλουν να βάλουν οριστική ταφόπλακα στο πανεπιστημιακό άσυλο που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες του φοιτητικού και του ευρύτερου νεολαιίστικου και εργατικού κινήματος».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger