Home » , , » Επίδοξοι δολοφόνοι με στολή.

Επίδοξοι δολοφόνοι με στολή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:28 μ.μ.

Η διπλανή φώτο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και είναι από την σημερινή επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στους φοιτητές που διαμαρτύρονται για την παρουσία της Πανεπιστημιακής αστυνομίας στα ΑΕΙ, μας δείχνει για άλλη μια φορά ότι δίπλα μας κυκλοφορούν επίδοξοι δολοφόνοι με στολή. 

Αν συνεχιστεί η ίδια συμπεριφορά των "οργάνων της τάξης" -που συμβαίνει φυσικά με τις εντολές των φυσικών και πολιτικών προϊσταμένων τους- είναι ζήτημα χρόνου να θρηνήσουμε άλλο ένα θύμα κρατικής δολοφονίας. 

Το να ρίχνουν οι μπάτσοι σε ευθεία βολή δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης είναι δολοφονικές ενέργειες και αυτό η κυβέρνηση το γνωρίζει. Μπορεί τα ακροδεξιά ούγκανα να χαίρονται με τέτοιες μπατσάδικες ενέργειες, αλλά ουσιαστικά αυτές είναι κυβερνητικές κινήσεις πανικού. Η λαϊκή αντίδραση και από την φοιτητιώσα νεολαία θα συμβάλλει καθοριστικά ώστε αυτή η αδίστακτη, ανάλγητη και με δολοφονικές προθέσεις κυβέρνηση να γίνει παρελθόν από την χώρα.

Πάντως την σημερινή "μάχη" την κέρδισαν οι φοιτητές. Μπροστά στην σταθερή του αντίσταση ο τραμπουκισμός των ΜΑΤατζήδων δεν είχε καμιά αποτελεσματικότητα κάτι που ανάγκασε τον επικεφαλής τους να δηλώσει ότι οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ)  δεν θα εισέλθουν σήμερα στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης. Φυσικά όλα συνεχίζονται και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και η αυριανή πανεκπαιδευτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που σκοπό έχει να κάνει καθαρό στην κυβέρνηση ότι ο σχεδιασμός της για την παρουσία  μπάτσων στα ΑΕΙ, θα μείνει στα χαρτιά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger