Home » » Μαζική λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στους γδάρτες της εργατικής τάξης και του λαού

Μαζική λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στους γδάρτες της εργατικής τάξης και του λαού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:05 μ.μ.


Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών

✊🚩 Για την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις τιμής, μνήμης και αγώνα για τα 9 χρόνια από την παρακρατική δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Οι φετινές διαδηλώσεις για τα 9 χρόνια από την παρακρατική δολοφονία πραγματοποιήθηκαν σε ένα καθεστώς ακραίας κρατικής τρομοκρατίας, με τις επιθέσεις στο φοιτητικό κίνημα να πληθαίνουν και να γιγαντώνεται σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, βαθιάς κυβερνητικής κρίσης και οξυμένης ταξικής εκμετάλλευσης και κοινωνικής λεηλασίας. 

Ως Λαϊκή Δράση συμμετείχαμε και στηρίξαμε το μπλοκ του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» και συμβάλλαμε στην συγκρότηση συγκέντρωσης τιμής, μνήμης και αγώνα στην περιοχή του Άργους.

Σε μία περίοδο βαθιάς-δομικής κρίσης του συστήματος, το όπλο του φασισμού παίζεται διεθνώς- ΝαζιΦασιστικό καθεστώς του Κιέβου- και παρά το γεγονός πως η φασιστικοποίηση και η εντατικοποίηση της κρατικής βίας φαντάζει σαν την κυρίαρχη επιλογή εγχώρια, με το αστικό πολιτικό σύστημα να σαπίζει και να αντιδραστικοποιείται ακόμη περισσότερο, η ιστορική πείρα έχει αποδείξει πως ο παρακρατικός φασισμός σαν χρήσιμο εργαλείο θα παιχτεί ξανά όταν οξυνθούν οι λαϊκές διαδηλώσεις και οι ταξικές διεκδικήσεις στον τόπο μας, ειδικά σε μια προεκλογική χρονιά που θα τον επαναφέρει στην δημόσια σφαίρα. 

Η σπίθα της τιμής, της μνήμης και του αγώνα για τον Παύλο Φύσσα και όλους τους νεκρούς της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας πρέπει να παραμένει αναμμένη και ζωντανή. 

Η οργάνωση και το μπόλιασμα της κατεύθυνσης της Μαζικής Λαϊκής Αυτοάμυνας και η συμβολή στην πραγματική μετωπική συμπόρευση των δυνάμεων του εργατικού-λαϊκού κινήματος, αποτελεί τον μοναδικό δρόμο την δεδομένη περίοδο που μπορεί να βάλει φραγμό στην ένταση της κρατικής τρομοκρατίας.

Το οριστικό ξερίζωμα της κρατικής και παρακρατικής βίας, ως εργαλεία στα χέρια της ξενόδουλης ντόπιας ολιγαρχίας, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από την επαναστατική ανατροπή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, σε μια Λαϊκή Ανεξάρτητη Ελλάδα στον δρόμο για τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό. 

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ- ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger