Home » , » Παραμύθι χωρίς μέτρο.

Παραμύθι χωρίς μέτρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 | 11:20 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βαγγέλη, σε λυπάμαι. Ο δικός μου ο κουμπάρος είναι μια χαρά παιδί, ο δικός σου είναι ο Μητσοτάκης! Τι να κάνεις κι εσύ; Κάνεις την ανάγκη φιλότιμο. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του, είναι τα παραμύθια που λεν οι πετσωμένοι δημοσκόποι. Μέχρι τις εκλογές, γιατί μετά έχει να πέσει πολύ γέλιο. Κυριάκο, κάνε εκλογές! Που να τολμήσει;

Αλλά, βρε Βαγγέλη, τόσα λεφτά έχεις, φτιάξε μια νέα εταιρεία δημοσκοπήσεων. Όχι τίποτε άλλο, τα ίδια ανέκδοτα θα λέει, αλλά, βρε παιδί μου, οι παλιοί παραμυθάδες είναι γνωστοί. Πχ η «μέτρων διάλυσης» ή κάπως έτσι. Αν ήταν φίλος θα του έλεγα «παράτα το ρε, αφού συνέχεια κουβά πιάνεις». Άλλαξε επάγγελμα!

Τι να πρωτοθυμηθώ; Το 2012 έδινε 24,3% στη ΝΔ, 15,1% στο ΠΑΣΟΚ 9,5% στο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή 4,4% παραπάνω στη ΝΔ από όσο πήρε, 1,9% στο ΠΑΣΟΚ αλλά 7,3% παρακάτω στο ΣΥΡΙΖΑ. Έπεσαν έξω 11,7 μονάδες στη διαφορά! Σήμερα δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται 7,4 μονάδες! Άρα μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά κάπου 4 μονάδες. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 έβλεπε «ντέρμπυ» 31,7% ο ΣΥΡΙΖΑ 31,2% η ΝΔ. Η διαφορά όμως ήταν 7,3 μονάδες κι όχι μισή!

Λοιπόν αγάπες μου, δημοσκόποι, αυτά που γράφετε, μένουν. Μετά τις εκλογές θα δούμε πόση διαφορά από την πραγματικότητα υπάρχει και θα ζητηθούν εξηγήσεις. Τι έκανε η ΝΔ για να προηγείται; Πέτσωσε μερικούς, εντάξει.

Για την πλειοψηφία όμως η ΝΔ είναι υπεύθυνη για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας. Γιατί δεν μπορεί να δίνατε 20 μονάδες παραπάνω στη γαλάζια συμμορία την αρχή της πανδημίας και τώρα που φάνηκε η καταστροφή από τα μέτρα, να την έχετε να προηγείται πάλι!

Ο κόσμος βλέπει επίσης πως δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το οποίο δεκαπλασιάστηκε! Ζούμε σχεδόν όπως στην Κατοχή με τους μαυραγορίτες και τους ναζί να αλωνίζουν. Η οικονομία των εργαζομένων καταστράφηκε, η τσέπη τους ρημάχτηκε!

Χώρια τα σκάνδαλα, οι παρακολουθήσεις κι όλα αυτά τα αηδιαστικά, που είναι το σάπιο κερασάκι στην τούρτα της διαφθοράς και της σαπίλας. Ο Μητσοτάκης θα μας αδειάσει τη γωνία και τότε θα δούμε πάλι το γνωστό ύφος στη φάτσα σας, να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger