Home » , » Μιλάει και ο Μουμτζής για το ήθος της Ολγας Στέφου ..

Μιλάει και ο Μουμτζής για το ήθος της Ολγας Στέφου ..

Από giorgis , Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | 6:50 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Εχει απωθημένα με την δημοσιογράφο της "Αυγής", Ολγα Στέφου, ο Σάκης Μουμτζής. Και σήμερα θεώρησε ότι βρήκε την ευκαιρία να "πάρει το αίμα του πίσω" με αφορμή μια τοποθέτηση που έκανε η κ. Στέφου για την πρόσφατη επέμβαση της αστυνομίας στην Πολυτεχνούπολη Ζωγράφου.

Ας τα πιάσουμε τα πράγματα απ' την αρχή.

Πριν λίγο καιρό η δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με τον υπάλληλο του Θ. Μαυρίδη ο οποίος αρθρογραφεί στον ιστότοπο liberal.gr, καθώς και στην "Καθημερινή", γράφοντας:

Ο Μουμτζής δεν είναι "τρελός", έχει ανόθευτο μίσος, έχει μίσος βιοπολιτικό, έχει το μίσος του φασισμού της εποχής μας. Καμία ψυχική νόσος δε σε μετατρέπει σε φασίστα. Γιατί ο Μουμτζής αυτό είναι, ένας εκφραστής του νεοφασισμού και του ιστορικού αναθεωρητισμού. 

Κι εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την κ. Στέφου συμπληρώνοντας ότι ο Μουμτζής παρουσιάζεται και σαν "ιστορικός ερευνητής", επιπέδου του φίλου του Αδωνη Γεωργιάδη, κάνοντας τον επίσης φίλο του Μ. Βορίδη να "ζηλεύει" τον "ρηξικέλευθο" λόγο του, που ούτε ο πρώην αρχηγός της νεολαίας του Παπαδόπουλου δεν τολμά να εκφέρει. 
Μάλιστα ο "συγγραφέας" και δημοσιολόγος αυτός σε ένα πόνημα του εξυμνεί το "έργο" που γινόταν στο στρατόπεδο της Μακρονήσου, όπου μαρτύρησαν χιλιάδες αγωνιστές και κομμουνιστές και παρουσιάζει σαν κλέφτες, βιαστές και εγκληματίες τους αντάρτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Αφού, λοιπόν, ο Μουμτζής έκανε γαργάρα όταν η Στέφου τον χαρακτήριζε "απάνθρωπο τέρας και φασίστα", μας παρουσιάζεται τώρα με τουίτ του για να μας πει ότι η Όλγα Στέφου στερείται "παντελώς ήθους και ότι βγάζει χολή και τοξική ειρωνεία".

Το "πρότυπο πνευματικού ανδρός", σύμφωνα με τον πρώην νεοδημοκράτη βουλευτή Κ. Μπογδάνο, που πάει να παραδώσει μαθήματα δημοσιογραφικής γραφής σίγουρα δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Θεωρείτε ένας από τους "διανοούμενους" του συντηρητικού χώρου, και τα "ιστορικά" αντικομμουνιστικά του πονήματα, προβάλλονται από αρκετά στελέχη της Ν.Δ. 

Είναι μια στρατευμένη δεξιά πένα απ' αυτές που δεν αρκούνται να συμβάλλουν στην επιχείρηση φασιστικοποίησης της καθημερινής μας ζωής, αλλά προσπαθούν να της δώσουν καθαρά ναζιστικά χαρακτηριστικά.

Και για να τεκμηριώσουμε αυτή μας την εκτίμηση ανασύραμε από το αρχείο μας τι διπλανό ανατριχιαστικό ποστ που είχε γράψει στο twitter. Μας παραπέμπει ευθέως στην ναζιστική αντίληψη περί Αριας φυλής. Αυτό ακριβώς ισχυριζόταν και ο Χίτλερ και εξαπέλυσε γενοκτονία σε Εβραίους και Ρομά,  

Αυτός, λοιπόν, είναι ο τύπος που κατηγορεί την κ. Στέφου -που σημειωτέον μας είναι άγνωστη και δεν έχουμε την παραμικρή πολιτική σχέση μαζί της- για έλλειψη ήθους και τα σχετικά. 

Ας μην κάνουμε τώρα διατριβή "περί ήθους", γιατί τέτοιες έννοιες είναι άγνωστες στον Σ. Μουμτζή. Ας αρκεστεί να δίνει συμβουλές στους συναδέλφους του ώστε να μην δημοσιοποιούν μπατσάδικες κτηνωδίες γιατί αυτό "οδηγεί στον ευνουχισμό της Αστυνομίας" και αποτελεί "τροχοπέδη στην δράση των αστυνομικών", καθώς και να μας διασκεδάζει με τα απολαυστικά πονήματα που γράφει της μορφής η "φεγγαρόφωτη" που αφιέρωσε στην υφυπουργός Εργασίας  Δόμνα Μιχαηλίδου.

Επίσης να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι είναι αρκετές οι φορές που ο Σάκης Μουμτζής μας δίνει την αίσθηση ότι έχει ... μαζοχιστικές τάσεις με κάποια τουιτ που αναρτά όπως αυτό εδώ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger