Home » , , » Ο Μ. Κοττάκης επιβεβαιώνει τον μεγάλο μας ηθοποιό Νίκο Σταυρίδη, σ' αυτά που έλεγε πριν δεκαετίες

Ο Μ. Κοττάκης επιβεβαιώνει τον μεγάλο μας ηθοποιό Νίκο Σταυρίδη, σ' αυτά που έλεγε πριν δεκαετίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:00 μ.μ.

Επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα της "Εστίας" και διαβάζεις άρθρο του διευθυντή της εφημερίδας Μανόλη Κοττάκη και δεν πιστεύεις στα μάτια σου. Με το σημερινό του κείμενο, λοιπόν, μας επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που γράφαμε μόλις προχτές. Οτι, δηλαδή, αυτός ο δεξιός δημοσιογράφος  μας .. παίρνει την δουλειά και κάνοντας πλάκα φυσικά προτείναμε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον προσλάβει επικεφαλής του επικοινωνιακού του επιτελείου, 

Πάρτε μια γεύση από το τωρινό άρθρο του:

Αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό του ελληνικού κράτους αυτή την εποχή δυστυχώς δεν έχει όμοιό του. Η σκανδαλώδης περίοδος Σημίτη… ωχριά. Οι προαγωγές στις Ενοπλες Δυνάμεις, στην ΕΛ.ΑΣ., στη Δικαιοσύνη, στην Εκκλησία, σε ελεγκτικούς μηχανισμούς, σε ΜΜΕ, παντού εξαρτώνται και από τη σύμφωνη γνώμη ολιγαρχών! Οχι από την κυβέρνηση μόνο.

Το τι σέβη υποβάλλονται αυτόν τον καιρό κάθε φορά που «ανοίγει» μια δημόσια θέση ανώτατου δικαστή, επιθεωρητή Αστυνομίας, ανώτερου αξιωματικού, μητροπολίτη, ακόμη και παρουσιαστή πρωινής εκπομπής δεν λέγεται. Είναι απίστευτο. Η έκταση της διάβρωσης του κράτους από ιδιωτικά συμφέροντα είναι ασύλληπτη. Δεν θα ήταν υπερβολή να επισημάνω ότι το κράτος, ο σκληρός πυρήνας της εξουσίας του, ιδιωτικοποιείται διαρκώς. «Παραδίδεται» με ψηλά τα χέρια σε ολιγάρχες. Παραδείγματα, κάθε μέρα!

Μας έγραφε προηγουμένως ο κ. Κοττάκης ότι "οι μάνατζερ των πολυεθνικών ατιμώρητοι κάνουν ό,τι θέλουν την πολιτική μας τάξη" και με το σημερινό κείμενο μου μας θύμισε μια μοναδική ατάκα που είχε πει ένας απ’ τους καλύτερους ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου, ο Νίκος Σταυρίδης, στην σπαρταριστή κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου «Οι παπατζήδες». 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger