Home » , » Αποκλειστικό και άκρως απόρρητο. Τι άλλο πήραν οι μυστικοί μας πράκτορες από την Τουρκία.

Αποκλειστικό και άκρως απόρρητο. Τι άλλο πήραν οι μυστικοί μας πράκτορες από την Τουρκία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 | 9:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μετά την απόκτηση κομματιών του Τουρκικού drone Bayraktar από τη Λιβύη, όπως αποκάλυψε ο πράκτορας 000 των Ελληνικών καναλιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε πως πήραμε ένα σωρό πράγματα από τους γείτονες.

Μπορούμε τώρα να νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι για τους ρουφιάνους της ΕΥΠ, που παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Ρουφιάνοι, έχασα ένα τάλιρο της προάλλες, μήπως ξέρετε που είναι; Μάλλον το βούτηξε κάποιος νεοδημοκράτης.

Αλλά σας παρακαλώ, ό,τι διαβάσουμε, να μείνει μεταξύ μας, γιατί αυτά τα πράγματα είναι απόρρητα και μπορεί να φάμε και καμιά δεκαριά χρόνια φυλακή, αν τα πούμε παραέξω. Ό,τι πούμε θα μείνει στο διαδίκτυο σύμφωνοι; Σύμφωνοι!

Λοιπόν πήραμε επίσης τη συνταγή για μπακλαβά, να τη συγκρίνουμε με τη δική μας που έχουν στα Γιάννενα. Ειδικοί σεφ θα αναλύσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του γλυκού, ώστε να φτιάξουμε τον τέλειο μπακλαβά, για να κατατροπώσουμε τον εχθρό.

Μόνο πλάκα θα κάνουμε, γιατί αυτοί άρχισαν πρώτοι. Είναι αδύνατο να μιλήσουμε σοβαρά. Με τηλεοπτικούς βόθρους τι να πούμε; Απλά τραβάμε το καζανάκι.

Στο μεταξύ οι γείτονες μας είπαν πως δεν χρειάζονταν να πάρουμε χαλασμένο drone. Μπορούσαν να μας δώσουν καινούριο και μάλιστα με έκπτωση, αφού τους δώσαμε μια νησίδα στον Έβρο.

Όμως κατορθώσαμε να πάρουμε επεισόδια από καινούρια από Τουρκικά σήριαλ. Πρέπει να σας πω πως αυτή ήταν μια πολύ επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή, την οποία έφεραν εις πέρας βατραχάνθρωποι που πήραν μαθήματα ηθοποιίας. Μπράβο παλληκάρια μου!

Αλλά το σημαντικότερο είναι το σπέρμα του Σουλτάνου! Το οποίο αναλύεται σε εργαστήρια για να δούμε τα μυστικά ενός δικτάτορα, που έμεινε στο σβέρκο των γειτόνων και συμμάχων μας χρόνια. Μάλιστα κάποιοι επιστήμονες της ΔΑΠ το δοκίμασαν κιόλας! Για την πατρίδα ρε γαμώτο!

Εδώ γιομάτοι περηφάνια και με δάκρυα στα μάτια από τη συγκίνηση, θα πούμε πως το πήραμε. Πράκτορας μας μεταμφιέστηκε στη γυναίκα του Σουλτάνου, Εμινέ. Στην αρχή ο Ταγίπ δεν είχε όρεξη και όλη η επιχείρηση κινδύνευε με αποτυχία. Ευτυχώς ο πράκτορας μας ήταν ειδικός στο χορό της κοιλιάς κι έτσι ανέβηκε το ηθικό του Σουλτάνου.

Θα λέγαμε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά 1) είναι απόρρητες 2) είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. Σουλτάνα, μην τον παρεξηγείς, δεν ήξερε ποιον πήδαγε. Είχε και τα φώτα κλειστά…

Έτσι μανάρια μου. Μπορούμε να πεινάσουμε, να παγώσουμε, να βρεθούμε στο δρόμο, αλλά τους γείτονες τους τα πήραμε όλα. Γι αυτό δίνουμε νησίδες και νησιά, να χουν κάτι κι αυτοί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger