Home » , » Αυτοί που σχεδίασαν και μεθόδευσαν τις τηλεφωνικές υποκλοπές με το παράνομο λογισμικό Predator βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτοί που σχεδίασαν και μεθόδευσαν τις τηλεφωνικές υποκλοπές με το παράνομο λογισμικό Predator βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 | 3:29 μ.μ.

Το σημερινό άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υπογράφει ο Στέλιος Κούλογλου στην ιστοσελίδα tvxs και στο οποίο παραθέτει πλήθος ντοκουμέντων δεν αφήνει, κατά την άποψη μας, καμιά αμφιβολία ότι αυτοί που σχεδίασαν και μεθόδευσαν τις τηλεφωνικές υποκλοπές με το παράνομο λογισμικό Predator βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Ετσι εξηγείτε και ότι η επιτροπή της βουλής που υποτίθεται ότι θα ερευνούσε το συγκεκριμένο σκάνδαλο εξελίχθηκε σε ένα φιάσκο πρώτου μεγέθους.

Και πραγματικά αναμένουμε πώς θα αντιδράσουν τώρα μετά απ' αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της βουλής. Εδώ να συμπληρώσουμε ότι στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών η κυβέρνηση δέχεται ραπίσματα που πιθανόν δεν τα ανέμενε. Το να ακούς ας πούμε τον καλαμαρά της "Καθημερινής Πάσχο Μανδραβέλη να χαρακτηρίζει ισχρή τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στην εξεταστική για τις υποκλοπές",  ή τον πρώην υπουργό επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή. Άρη Σπηλιωτόπουλο να σου λέει ότι υπάρχει: "αντικειμενική πολιτική ευθύνη στον ίδιο τον πρωθυπουργό ... σε άλλες χώρες έχουν παραιτηθεί" για ανάλογες υποθέσεις, δεν το περνάς απαρατήρητο.

Να ολοκληρώσουμε με την εισαγωγή του δημοσιεύματος του Σ. Κούλογλου, που αναφέραμε αρχικά:

Στοιχεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών που φέρνει σήμερα στο φως το TVXS αποκαλύπτουν ότι οι επιχειρηματίες Γιάννης Λαβράνος και Φέλιξ Μπίτζιος, κεντρικά πρόσωπα στο σκάνδαλο των υποκλοπών, τα οποία σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον παραιτηθέντα ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, είναι εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία KRIKEL , η οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχει σκανδαλωδώς εξασφαλίσει «απόρρητες» συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων από το Ελληνικό Δημόσιο.

Παράλληλα, τα στοιχεία που εξασφάλισε το TVXS δείχνουν πως ο διαχειριστής της εταιρείας KRIKEL, Σταμάτης Τριμπάλης, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, προσπάθησε με πλαστά επιχειρήματα να παραπλανήσει τους βουλευτές για το ρόλο των Λαβράνου και Μπίτζιου στην KRIKEL. Δεδομένου ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επανειλημμένα δεν έχουν συναινέσει στο αίτημα των βουλευτών της αντιπολίτευσης να προσέλθουν ως μάρτυρες στην Εξεταστική οι Μπίτζιος και Λαβράνος, οι σημερινές αποκαλύψεις δεν αφήνουν περιθώριο για να συσκοτισθεί περισσότερο η υπόθεση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger