Home » , » Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν .... της Ντόρας το απόρρητο

Οι χρήστες του twitter σχολιάζουν .... της Ντόρας το απόρρητο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 | 12:06 π.μ.

Για να παίρνει σβάρνα τα ΜΜΕ η Ντόρα Μπακογιάννη και να προσπαθεί να τρομοκρατήσει και μάλιστα με τέτοιο τρόπο εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο των υποκλοπών για να μην αποκαλύψουν αυτά που γνωρίζουν, είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και αντιδράει σπασμωδικά.

Προφανώς κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς εξελίξεις θα υπάρξουν σ' αυτό το θέμα, πάντως οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία οργιάζουν. Η εκτίμησή μας είναι ότι από το Μέγαρο Μαξίμου θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια όλη αυτή η υπόθεση να περιοριστεί μέσα σε ορισμένα πλαίσια και να επικεντρωθεί στις περιπτώσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των Ανδρουλάκη και Κουκάκη. Αυτές είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 

Φαντάζεστε να αποκαλυφθεί ότι με εντολές πρωτοκλασάτου νεοδημοκρατικού στελέχους, η ΕΥΠ χρησιμοποιούσε το παράνομα λογισμικό Predator για να ασκεί εμπορική κατασκοπία -αυτό χωράει μεγάλη συζήτηση- για όφελος συγκεκριμένου μεγαλοκαπιταλιστή; Να χρησιμοποιείται το υλικό των υποκλοπών για εκβιασμούς και άλλες λαμογιές. και τελικά εξ' αιτίας αυτής της δραστηριότητας να καταλήγουν σε κάποια off shore που εδρεύει σε φορολογικό παράδεισο και ανήκει σε "επιφανή" πρόσωπο μερικά "μαύρα" εκατ ευρώ; 
Σενάριο αστυνομικής ταινίας ακούγεται αυτό, αλλά στην εποχή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε. 

Ας πάρουμε παρακάτω μια γεύση για την υποδοχή που είχε η "νομική" επισήμανση της Ντόρας Μπακογιάννη για όσους τυχόν παραβούν το "απόρρητο" και μιλήσουν:














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger