Home » , » Σε πανικό, μη γνωρίζοντας τι ποιεί η δεξιά και τι η ακροδεξιά, αυτοσχεδιάζουν!

Σε πανικό, μη γνωρίζοντας τι ποιεί η δεξιά και τι η ακροδεξιά, αυτοσχεδιάζουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 | 7:00 π.μ.

Εδώ είναι που λες: "Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν"! 

Την προσοχή σας. 

Στις 26 Αυγούστου είχαμε μια ανάρτηση που την τιτλοφορούσαμε "Κυβερνητική ολοκάθαρη μαφιόζικη ενέργεια;" στην οποία σχολιάζαμε την εμφάνιση της Χριστίνας Κοραή στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, η οποία μας είπε ότι στην ΕΥΠ δεν υπάρχει το αρχείο με τις καταγραφές των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που έκαναν οι ασφαλίτες στον Ανδρουλάκη. 
«Δεν υπάρχει το αρχείο. Κάηκε, καταστράφηκε, τελείωσε» (!), ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε. 

Σ' αυτή την ανάρτηση παραθέταμε και το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα Νέα, στις 11 Αυγούστου όπου αναφερόταν ότι "Τον Δεκέμβριο του 2023 λήγει ο χρόνος «αποθήκευσης» και διατήρησης του αρχείου με τις καταγραφές των συνομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, σύμφωνα με τα δεδομένα λειτουργίας του συστήματος νόμιμων συνακροάσεων των μυστικών υπηρεσιών αλλά και τις σχετικές νομικές προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των πολιτών"

Και καταλήγαμε σ' αυτό το κείμενο: "Προφανώς οι τύποι είναι αδίστακτοι και ο πανικός στον οποίο βρίσκονται τους έχει κάνει να χάσουν κάθε μέτρο, αλλά αν ισχύει αυτό που ανέφερε η Κοραή τότε έχουμε περάσει σε άλλο level. Δεν θα μπορούμε πια να μιλάμε ούτε καν για μια αστική κοινοβουλευτική δικτατορία".

Ακολούθησαν αλληλογρονθοκοπούμενες δηλώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη σχετικά με τον φάκελο της ΕΥΠ για την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των τηλεφωνικών υποκλοπών του Ανδρουλάκη, μέχρι που παρουσιάστηκε χτες στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Με κατηγορηματικό τρόπο μας έγραψε ότι όλος ο φάκελος με το χρονικό της υποκλοπής - "επισύνδεσης" του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ υπάρχει και μάλιστα αναφέρει ότι όποτε θέλει ο Ανδρουλάκης μπορεί να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του και έτσι του παρέχεται η δυνατότητα να το δημοσιοποιήσει: 

Επισκεπτόμαστε τώρα την ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΝΕΑ" και μαθαίνουμε ότι το σημερινό φύλλο έχει άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου με τίτλο: ¨Καταστράφηκε το αρχείο Ανδρουλάκη στην ΕΥΠ".

Οχι οι τύποι δεν έχουν τρελαθεί. Ασυντόνιστοι, είναι και σε άκρατο πανικό, χωρίς να γνωρίζουν τι ποιεί η δεξιά και τι η ακροδεξιά και έτσι αυτοσχεδιάζουν!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger