Home » » Αληθεύει ότι η ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο Ν. Μίχος "ψάρευε" βιαστές για το ανήλικο θύμα του εδρεύει στην Ελλάδα , λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια και η ΔΗΕ αδιαφορεί;

Αληθεύει ότι η ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο Ν. Μίχος "ψάρευε" βιαστές για το ανήλικο θύμα του εδρεύει στην Ελλάδα , λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια και η ΔΗΕ αδιαφορεί;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 | 10:00 μ.μ.

Σοκαριστικές και απίστευτα ανατριχιαστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα για την φρικιαστική υπόθεση του 53χρονου παιδοβιαστή, Ηλία Μίχου, Φαίνονται απίστευτα τα όσα ακούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες για τα ανθρωπόμορφα κτήνη βίαζαν το κοριτσάκι από πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν μόλις 10,5 χρονών!

Σε δυο γεγονότα θα σταθούμε μόνο. Το πρώτο είναι ότι σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega ο παιδοβιαστής - μαστροπός είχε ενημερωθεί εδώ και 20 μέρες ότι υπήρξε καταγγελία και ξεκίνησε αστυνομική έρευνα σε βάρος του, οπότε είχε τον χρόνο να εξαφανίσει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν. Το ότι δεν το έκανε σημαίνει ότι θεωρούσε ότι έχει τέτοιες "πλάτες" πίσω του, που πίστευε ότι θα έμεινε στο απυρόβλητο. (Το λέμε αυτό γιατί ακούσαμε την δικηγόρο της οικογένειας του θύματος να λέει ότι βρέθηκαν τόσα αναμφισβήτητα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του μαστροπού ώστε η δικογραφία σε βάρος του είναι απόλυτα "δεμένη").

Αν και πάντα είμαστε επιφυλακτικοί στις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια είδηση που δημοσιεύεται δημιουργεί προβληματισμό, αν αληθεύει φυσικά. Αναφέρει ότι η ιστοσελίδα μέσω της οποίας ψάρευε βιαστές για το θύμα του ο εγκληματίας, - ένα σάιτ που προωθεί βιασμούς παιδιών και trafficking γυναικών- λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια, έχει βάση την Ελλάδα, και οι διαχειριστές του πολύ εύκολα μπορεί να εντοπιστούν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αδιαφορεί!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger