Home » , » Ενα "ψυχογράφημα" που έκανε ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για τους μπάτσους. - Με αφορμή τον βιασμό της 18χρονης στο ΑΤ Ομόνιας)

Ενα "ψυχογράφημα" που έκανε ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για τους μπάτσους. - Με αφορμή τον βιασμό της 18χρονης στο ΑΤ Ομόνιας)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 | 8:55 μ.μ.

Δεν το χωράει το μυαλό σου αυτό που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Αναφερόμενος στον βιασμό της 19χρονης  στο  ΑΤ Ομόνοιας από δυο μπάτσους περιέγραψε ένα αδιανόητο σκηνικό, που όμως δείχνει και την ψυχοπάθεια κάποιων μπάτσων. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος όταν η κοπέλα ζήτησε να πάει τουαλέτα βρήκε την ευκαιρία ο ένας μπάτσος να την καθηλώσει και να την βιάσει κάνοντας μάλιστα την 18χρονη να υποστεί αιμορραγία. Ο δεύτερος μπάτσος δεν πτοήθηκε από το θέμα της κακοποιημένης κοπέλας που υπέφερε αλλά την βίασε κι' αυτός!

Εδώ δεν υπάρχουν λέξεις για να σχολιάσεις αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά, την οποία πλέον την παραδέχεται και επίσημα η αστυνομία, απ' ότι είπε Λαμπρόπουλος.

Αποφεύγοντας δικό μας σχολιασμό για το γεγονός -δεν διαθέτουμε λεξιλόγιο για να το αντιμετωπίσουμε με δημοσιεύσιμο τρόπο- παραθέτουμε ένα απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας:

Πριν πολλά χρόνια, τότε που όπως και σήμερα, η αστυνομική κτηνωδία βρισκόταν σε έξαρση -αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει να ήταν κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή με υπουργό Δημόσιας Τάξης τον Προκόπη Παυλόπουλο- και τα σχετικά δημοσιεύματα που ανέφεραν αστυνομικές βιαιότητες, είχαν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα με συχνά δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ η κυβέρνηση ανάγγειλε ένα μέτρο που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στα Ευρωπαϊκά κράτη. Ολοι δηλαδή οι αστυνομικοί να περνάνε κατά τακτά χρονικά διαστήματα ψυχομετρικά τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι ικανοί για να οπλοφορούν και να ανταποκρίνονται στην δουλειά του.

Οταν, λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα ψυχομετρικά τεστ τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά. Και αυτό το διαπιστώνουμε και από ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» (27/2/2009) που έλεγε:

«Πριν καλά – καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι "κακώς φέρουν όπλο". Το ανησυχητικό είναι ότι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας».

Με απλά λόγια, αν το δούμε αναλογικά, το 6% των μπάτσων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, χιλιάδες ένστολοι δηλαδή, συνολικά, είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!

Τότε οι μπατσοσυνδικαλιστές αντέδρασαν δυναμικά -μέχρι ότι θα προχωρήσουν σε "λευκή απεργία" κυκλοφόρησαν- και σε λίγο καιρό αυτά τα ψυχομετρικά τεστ σταμάτησαν. Στην πορεία ανακοινώθηκε ότι όλοι οι αστυνομικοί θα περνούν αυτά τα τεστ κάθε πενταετία. Με μια ματιά που ρίξαμε στο διαδίκτυο δεν μπορέσαμε να βρούμε πόσοι και πότε αστυνομικού υποβλήθηκαν σ' αυτή την διαδικασία.

Υ.Γ: Στην φωτογραφία ένα "ψυχογράφημα" που έκανε πριν αρκετό καιρό, ο ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας για τους μπάτσους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Οκτωβρίου 2022 στις 11:55 μ.μ.

Λοιπόν, τα κριτήρια για κάποιους υποκριτές (μεταξύ των οποίων και ο οπορτουνιστής Χρ. Σπίρτζης) που κάνουν πως δεν ξέρουν για τα κριτήρια πρόσληψης των "αστυνομικών": 1) Παππούς ταγματασφαλίτης - δοσίλογος - χίτης. 2) Από θείο, ΕΡΕ και μετά μαύρη χούντα και τι καλός που ήταν ο Γ. Παπαδόπουλος. 3) Μπαμπάς μαμά, Ν.Δ. - ΛΑΟΣ - Χρυσή Αυγή και τώρα Βελόπουλος...Υ.Γ.: το ποσοστό του 6% που αναφέρετε ανωτέρω είναι λάθος, τουλάχιστον το 40% είναι υπηρεσιακά ανίκανοι...Ακούγετε υπερβολικό, σκεφτείτε όμως τι λέει η μαμά και ο μπαμπάς "αστυνομικού" σε άλλες οικογένειες: το παιδί μου έγινε "αστυνομικός" για το σίγουρο μηνιάτικο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger