Home » , » Νοικοκυραίοι, βρωμεροί αρουραίοι.

Νοικοκυραίοι, βρωμεροί αρουραίοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 | 8:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νοικοκυραίοι, νοικοκυραίοι! Όλοι τους νοικοκυραίοι! Ξέρω πως είναι χοντρή βρισιά, αλλά τα γεγονότα δικαιολογούν το χαρακτηρισμό.

Ο Ηλίας Μίχος εκτός από βιαστής μικρών παιδιών, μαστροπός, εγκληματίας, κάθαρμα, είναι επιχειρηματίας, εργολήπτης δημοσίων έργων με απευθείας μάλιστα ανάθεση, κι αναρωτούνται όλοι τι ήταν αυτό που έκανε κάποιους να τον προτιμήσουν. Κάποιο 11χρονο κοριτσάκι ίσως;

Είναι επίσης Επίτροπος στην Εκκλησία! Παπάδες είναι μερικοί από τους πελάτες του, αν και οι περισσότεροι αρχιερείς προτιμούν ανήλικα αγοράκια. Εξακολουθεί να είναι Επίτροπος; Τι ρωτάω! Τόσους σταυρούς κουβάλησε. Για να σταυρώσει το αθώο κορίτσι.

Να γιατί θέλουν εξαθλίωση. Πάνε ως και τα ανήλικα για δουλεία, όποτε βρίσκουν ευκαιρία τα αφεντικά να ξεσαλώσουν. Ναι, καθάρματα της ΝΔ, νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι, μια χαρά τα λέει ο προφήτης. Η παιδική εργασία είναι καταναγκασμός, άγρια εκμετάλλευση, ένα είδος βιασμού δηλαδή.

Εδώ να θυμίσουμε πως κανένα καθίκι παπάς ή άλλος δεν πήγε να βοηθήσει την πολύτεκνη οικογένεια, ώστε να μην πάει το κοριτσάκι να δουλέψει στο δράκο. Κατά τα άλλα να κάνουμε παιδιά, ε καθάρματα με ράσα;

Φυσικά ΝΔ θα ήταν τι άλλο; Κόμμα ασύλληπτων παιδεραστών, αλλιώς στις φυλακές η ΝΔ θα ήταν αυτοδύναμη. Λιγνάδης, Γεωργιάδης, Μίχος, εκατοντάδες βιαστές, δεν ψήφισαν στις φυλακές. Κακώς πολύ κακώς!

Η γυναίκα του κτήνους αντί να ζητήσει διαζύγιο, γιατί πρώτον και κύριο παντρεύτηκε ένα τέρας, δεύτερο αυτό που έκανε προσβάλει την ίδια ως γυναίκα, πήγε να τα κουκουλώσει! Είπαμε πως το πάθος για το χρήμα (και τη θέση) σε κάνει Παύλο Τσίμα, αλλά αυτή έγινε Γεωργιάδης, τόσο ξευτίλα.

Ο πατέρας του κτήνους, κτήνος κι αυτός! Είναι η αρχή του κακού, είναι ο νοικοκύρης που κληροδότησε τη σαπίλα στο γιό του. Είναι διεφθαρμένος όσο το μπάσταρδό του. Κι αν παρεξηγήθηκε, να έρθει να μου κουνηθεί από κοντά. Το οικογενειακό περιβάλλον του δεξιού βόθρου.

Ποιόν ξέχασα; Α το γιο του κτήνους. «εκφράζει αγανάκτηση, και αναρωτιέται αν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ενώ λέει πως απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Τα όσα είπα παραπάνω είναι κριτική σε συγκεκριμένες πράξεις ή προκλήσεις που έγιναν από τα πρόσωπα κι όχι από την οικογένεια. Επίσης δε συμπαθώ καθόλου «το Βήμα», όσοι με διαβάζουν το ξέρουν αν και σήμερα είχε ένα ενδιαφέρον άρθρο. που έχει πολλές ομοιότητες με το σήμερα.

Όμως ο όμιλος στον οποία ανήκει η εφημερίδα απάντησε. Άφησε υπονοούμενα πως ο γιος ήξερε!

«Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.»

Νοικοκυραίοι! Όλοι τους. Μην τους βάλετε φυλακή, κινδυνεύουν οι κρατούμενοι! Στο βόθρο να τους πετάξετε, στο βόθρο!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger