Home » , » Στην Ουκρανία η υπ. Αμηνας της Γερμανίας, ανακοίνωσε την άμεση αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων στο Κίεβο

Στην Ουκρανία η υπ. Αμηνας της Γερμανίας, ανακοίνωσε την άμεση αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων στο Κίεβο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 | 4:46 π.μ.

Πηγή: 902.gr

 Βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Την άμεση αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων από την Ελλάδα στο Κίεβο προανήγγειλε η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας Κριστίν Λάμπρεχτ που πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουκρανία, δείχνοντας ότι ενώ η εξελίξεις γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκει πιο βαθιά τη χώρα στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! 

Ταξίδεψε στην Οδησσό, ανακοίνωσε το υπουργείο Αμυνας της Γερμανίας, χωρίς να διευκρινίσει την χρονική διάρκεια της επίσκεψης. Στην Οδησσό συναντήθηκε με τον Ουκρανό ομόλογό της Ολέξι Ρέζνικοφ.

H Κριστίν Λάμπρεχτ φωτογραφήθηκε μπροστά στο γερμανικό αυτοκινούμενο αντιαεροπορικό πυροβόλο Gepard που παραδόθηκε στο Κίεβο στο λιμάνι της Οδησσού. Επιπλέον, είπε ότι το Βερολίνο θα προμηθεύσει σύντομα το Κίεβο με την πρώτη μονάδα του επίγειου αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Iris-T.

Η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας είπε ακόμα ότι η Ουκρανία θα πρέπει να εφοσιαστεί γρήγορα τεθωρακισμένα οχήματα από την Ελλάδα και άρματα μάχης από την Σλοβακία και πρόσθεσε πως «η Γερμανία βοηθά να κλείσουν τα κενά σε Ελλάδα και Σλοβακία» με την ανταλλαγή οπλισμού την οποία χαρακτήρισε «πολύ σημαντική».

Επίσης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Γερμανίας θα παροτρύνει τους συμμάχους της να αυξήσουν την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία.

Πριν επισκεφτεί την Οδησσό, ο Κρ. Λάμπρεχτ βρισκόταν στη Μολδαβία. Εκεί, κατά τη διάρκεια κοινής ενημέρωσης με τον υπουργό Άμυνας της Μολδαβίας, είπε ότι η αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα συζητηθεί και από τα 30 μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. 

(ΠΗΓΗ: Rean.tv, ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

2 Οκτωβρίου 2022 στις 7:34 μ.μ.

Η υπουργός πολέμου του γερμανικού ιμπεριαλισμού ανακοινώνει ντε φάκτο -πριν βγει ούτε καν η σχετική ανακοίνωση του ίδιου του ελληνικού καθεστώτος- τι ακριβώς θα κάνει αυτό το καθεστώς και μάλιστα αμέσως! Πόσα ακριβώς τεθωρακισμένα θα τσακιστεί να στείλει στο καθεστώς της Ουκρανίας... Όπως επίσης προαναγγέλλει η ίδια αυτή Γερμανίδα υπουργός και το τι ακριβώς διατάσσεται το καθεστώς της Ελλάδας να αγοράσει αμέσως από το γερμανικό οπλοστάσιο για να αντικαταστήσει αυτά που του επιβάλλεται από τους Γερμανούς να στείλει στους Ζελένσκι και σία... Έτσι στυγνά και χωρίς ίχνος από διπλωματικές περικοκλάδες ισοτιμίας των εταίρων κλπ.. Ως συνήθης εντολή του συνήθους αφεντικού στους συνήθεις δούλους του. Κατά τα λοιπά, για τον 902, που δημοσιεύει την είδηση, και για ολόκληρη την ηγεσία του Περισσού, κατά τας απεριγράπτους γραφάς των θεωρητικών τζιμανιών της, (που γίνηκαν "ομόφωνα δέκτες" ως το κυρίαρχο δόγμα τόσο των κατ' επάγγελμα χειροκροτητών των τελευταίων τριών "κομματικών συνεδρίων", όσο και των νεόκοπων "δοκιμίων" και των βαρύγδουπων "ιστορικών αναλύσεων") απλώς ...δεν υφίσταται ούτε ως έννοια ούτε ως ιστορική πραγματικότητα η έννοια της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της υποτέλειας του ελληνικού αστικού καθεστώτος στους δυτικούς ΝΑΤΟϊκούς του πάτρωνες (Αμερικάνους και Γερμανούς)!!! Μαύρη κατάμαυρη ιδεολογική σύγχυση και πλήρες διαζύγιο μιας υποτιθέμενης κομμουνιστικής ηγεσίας με την ίδια την ελληνική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα... Την ίδια στιγμή που το ρολόι του κόσμου χτυπάει για άλλη μια φορά μεσάνυχτα για ολόκληρη την ταλαίπωρη ανθρωπότητα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger