Home » , » Ιερά "μάλε-βράσε" και στην μέση ένας "θαυματουργός" παπάς που ανασταίνει μέχρι και νεκρούς

Ιερά "μάλε-βράσε" και στην μέση ένας "θαυματουργός" παπάς που ανασταίνει μέχρι και νεκρούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 | 5:39 μ.μ.


Κοίτα να δεις τι τραβάμε ... θέλουμε ν' αγιάσουμε αλλά μια πιστή αναγνώστρια μας μας σπρώχνει μόνιμα στην αμαρτία. Κι όχι τίποτε άλλο, δηλαδή, αλλά πάει φιρί φιρί να μας κάνει στόχους ενός δικομανή Χριστιανού που μοιράζει μηνυτήρια θεσπίσματα δεξιά και αριστερά. 

Η επιστολογράφος μας αφού μας αναφέρει ότι διασκεδάζει με το "μάλε-βράσε" που γίνεται μεταξύ κάποιων απ' το χριστεπώνυμο πλήρωμα μας δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Ολα ξεκίησαν όταν ο αρχισυντάκτης στα Ellinika Hoaxes Δημήτρης Αλικάκος δημοσίευσε το πόρισμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τον «θαυματοποιό» παπά Λουπασάκη, όπου του αποδίδονται τα μύρια όσα. (Τον κατηγορεί για αγυρτεία, απιστία, απάτες, μέχρι το ότι έφτασε στο σημείο να λέει ότι κάνει θαύματα που φτάνουν μέχρι την ανάσταση νεκρών). (Παρόμοιο δημοσίευμα έχουν και τα χθεσινά "ΝΕΑ", αλλά και πολλά ΜΜΕ). 

Ε, μετά απ' αυτό, το "ιερό" μένος του δικηγόρου και εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη όπως διαφαίνεται στο κείμενο του είναι μνημείο χριστιανικής αγάπης. 

Αφού ο Χριστιανός δικηγόρος μας ενημερώνει ότι "Και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και οι Άγιοι Ισίδωροι είναι ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ που δεν τους κρατά κανείς από τίποτα", δηλώνει ότι "το ψέμα θα αποδειχτεί και ζητάτε όλοι ΣΥΓΝΩΜΗ γονατιστοί" και διαμηνύει στα "κομπλεξικά, ανεπάγγελτα υποκείμενα του παρελθόντος που έρπετε, η ΙΣΤΟΡΙΑ θα σας ξεβράσει". 

Το Υ.Γ. δε του θρήσκου δικηγόρου, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Ποιον συμφέρει η διάσπαση της Εκκλησίας; Υπάρχουν άνθρωποι στην Αρχιεπισκοπή που θέλουν να δουν εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς εναντίον τους στο πεζοδρόμιο; Γιατί δεν προστατεύουν τον Αρχιεπίσκοπο ορισμένοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ανεπάγγελτοι συνεργάτες της κακιάς ώρας η επιλογή των οποίων ένας Θεός ξέρει πως έγινε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger