Home » , » Τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., Δημήτρη Τσιόδρα φωτογράφιζε άρθρο της "ΕφΣυν" ότι ζήτησε εκλογική βοήθεια από τον παιδοβιαστή Η. Μίχο

Τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ., Δημήτρη Τσιόδρα φωτογράφιζε άρθρο της "ΕφΣυν" ότι ζήτησε εκλογική βοήθεια από τον παιδοβιαστή Η. Μίχο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 | 12:37 π.μ.

Εμείς από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε προβληματικό το άρθρο της Χριστίνας Κοψίνη στην "ΕφΣυν" που θεωρήθηκε από τους πάντες ότι φωτογραφίζει τον Τάκη Θεοδωρικάκο σαν το πρόσωπο το οποίο παραπέμφτηκε από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο να του προσφέρει εκλογική βοήθεια.

Μας φαινόταν πολύ δύσκολο, μια έμπειρη δημοσιογράφος, όπως αυτή να επικαλείται ότι ο σημερινός υπουργός ΠροΠο, έκανε αγώνα στις τελευταίες εκλογές προς αλίευσε ψήφων, αφού είχε εξασφαλισμένη την εκλογή του, αφού ο Μητσοτάκης τον είχε τοποθετήσει στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Τώρα με νέο κείμενο της η Χ. Κοψίνη το διευκρινίζει γράφοντας: "για να μην δημιουργούνται άλλες παρεξηγήσεις, διευκρινίζουμε ότι καμία από τις περιγραφές προσώπων στον «κομματάρχη» δεν σχετίζεται με εν ενεργεία υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη". Ταυτόχρονα η ίδια μας γράφει ότι : "Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί, με βαριές και ακραίες εκφράσεις (ακόμη κι από τον 902 και τον «Οδηγητή»), ένα σχόλιο που εντοπίζει μια γνωστή σε όλους μας πραγματικότητα παρερμηνεύεται ως επίθεση στον πολιτικό χώρο της κομμουνιστικής αριστεράς".

Σε μας δεν αρέσει η δημοσιογραφία που δεν γράφει τα πράγματα με το όνομά τους. (Οσοι/ες αρθρογραφούμε σ' αυτή την Ιντερνετική γωνία πάντα λέμε τα πράγματα χωρίς περιστροφές). Μπήκαμε όμως στην διαδικασία να ασχοληθούμε μ' αυτό που ονομάζετε ρεπορτάζ για να δούμε αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο η δημοσιογράφος της "ΕφΣυν" η επρόκειτο για ένα εγκεφαλικά κατασκευασμένο δημοσίευμα. 

Η κατάληψη της προσπάθειας μας ήταν να διαπιστώσουμε ότι η Χ. Κοψίνη αναφέρεται σε ένα πραγματικό γεγονός -όπως μας αναφέρει αξιόπιστη πηγή το οποίο όπως αφορά τον Δημήτρη Τσιόδρα πρώην  μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕποχώρησε το 1989 στην διάσπαση που έγινε εξ αιτίας της συγκυβέρνησης Συνασπισμού-Ν.Δ καταγγέλλοντας το ΚΚΕ, που συμμετείχε τότε στον Συνασπισμό, για δεξιά παρέκκλιση) ο οποίος στις τελευταίες εκλογές βρέθηκε στα ψηφοδέλτια Α' Αθήνας, της Ν.Δ., περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται ο προφυλακισμένος παιδοβιαστής -μαστροπός Ηλίας Μίχος. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger