Home » , » Ποιο είναι το επιτελείο της "Υπόγας", πόσο κοστίζει και ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης του;

Ποιο είναι το επιτελείο της "Υπόγας", πόσο κοστίζει και ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης του;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 | 6:40 μ.μ.

Tο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Αυγής", για τον γιγάντιο επικοινωνιακό μηχανισμό που έχει φτιάξει το κυβερνητικό κόμμα ώστε να περάσει την προπαγάνδα του στους χρήστες του διαδικτύου, ειδικά στο twitter, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα βιντεάκι, το οποίο ο χρήστης του μέσου που το ανέβασε το συνοδεύει με την λεζάντα: Δεν πρόκειται για retweets,είναι ποσταρισμα του ίδιου ακριβώς τουίτ από εκατοντάδες "χρήστες".

Και εδώ προκύπτουν κάποια ερωτήματα. Να πρόκειται για "πρόσωπα ενός γαλαξία καταπιεσμένων, ημιμαθών, εξυπνάκηδων, εμμονικών, μισάνθρωπων και κατά κανόνα ρεμπέλιδων", οι οποίοι "κατακλύζουν το twitter, με βρισιές, απειλές, κατάρες, γενετήσιες προσβολές", όπως χαρακτήριζε κάποτε ορισμένους χρήστες αυτού του μέσου κοινωνικής δικαίωσης ο κυβερνητικός βουλευτής Μπάμπης ο Σουγιάς, που κάποιο κέντρο τους συντονίζει; 

Να είναι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν απλώς για να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακές σκοπιμότητες της Ν.Δ και λειτουργούν με επιτελική καθοδήγηση; Κατηγορηματική απάντηση δεν μπορεί να δώσουμε. 

Αυτό που γνωρίζουμε από το παρελθόν είναι ότι η Ν. Δ έχει στήσει ένα μηχανισμό παρέμβαση στο διαδίκτυο από την εποχή που ήταν πρόεδρος της Ν.Δ ο Αντώνης Σαμαράς. Τότε ενέθεσε στον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Γιώργο Μουρούτη να φτιάξει "μια ομάδα 20 ατόμων που ανέλαβε να συκοφαντήσει όποιον στο διαδίκτυο δεν ήταν φιλικός στο κόμμα. Η ομάδα απέδωσε στον εαυτό της την ονομασία Ομάδα Αλήθειας, και ο σκοπός της ήταν «να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τα ψέματα των πολιτικών και των κομμάτων και να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις που δέχεται η Νέα Δημοκρατία»", όπως ανέφερε δημοσίευμα.

 Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον είναι να μαθαίναμε ποιο είναι το επιτελείο της "Υπόγας" πόσο κοστίζει και ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger