Home » , , » Κάποια ερωτήματα προς τον Μπάμπη τον Σουγιά

Κάποια ερωτήματα προς τον Μπάμπη τον Σουγιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 | 9:28 μ.μ.


Διατελών εν άκρατη ευθυμία ο υπάλληλος -συζητήσιμοι οι λόγοι- ο υπάλληλος του Αλαφούζου και βουλευτής της Ν.Δ., Μπάμπης Παπαδημητρίου,, έγραψε ένα πόνημα σε φυλλάδα του Μαρινάκη το οποίο αποτέλεσε αντικείμενο εμβριθών αναλύσεων από θαμώνες του διαδικτύου. 

Συνεισφέροντας το κατά δύναμη θα προσθέσουμε και την δική μας άποψη, κάνοντας την απρέπεια να σχολιάσουμε τα γραφόμενα ενός τόσο τιτανομέγιστου δημοσιογράφου ο οποίος όπως μας γνωστοποίησε πρόσφατα και βλέπουμε στην διπλανή φωτογραφία γνωρίζεις τις βουλές του Υψίστου.

Αρχικά και έχοντας αυτογνωσία πρέπει να το παραδεχθούμε: Ανήκουμε στις "λίγες χιλιάδες βρομύλους του τουιτεροκόσμου". Συγκαταλεγόμαστε στα "πρόσωπα ενός γαλαξία καταπιεσμένων, ημιμαθών, εξυπνάκηδων, εμμονικών, μισάνθρωπων και κατά κανόνα ρεμπέλιδων", οι οποίοι "κατακλύζουν το twitter, με βρισιές, απειλές, κατάρες, γενετήσιες προσβολές". Εκτός αυτού, και σύμφωνα με τον Μπάμπη πάντα είμαστε ιμάντες μεταβίβασης της "ψεύτικης είδησης, της κατευθυνόμενης τερατολογίας, της αντικοινωνικής συμπεριφοράς". 

 Αφού ακούσαμε το κατηγορητήριο σας κύριες δημοσιογράφε και αναμένοντας τα .. δέοντα - όπως έγινε με τους γνωστούς χρήστες του twitter,Marka1, και Ιερώνυμο Boss που με πιθανόν κυβερνητική παρέμβαση μπλοκαρίστηκαν- να δώσουμε την "απολογία" μας, 

Απευθυνόμενοι, λοιπόν στην Μπάμπης Παπαδημητρίου που όπως θα δούμε και στο βιντεάκι που παραθέτουμε, πριν εκλεγεί βουλευτής ήταν το πρόσωπο που αντιπροσώπευε αυτό που θα λέγαμε «η δημοσιογραφία στα καλύτερό της», να του θέσουμε κάποια ερωτήματα.

Μήπως θυμάστε κ Παπαδημητρόπυ ποιος ήταν ο 'έγκυρος" δημοσιογράφος που έκανε την συγκλονιστική αποκάλυψη: «Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους». Ηταν η εποχή που εμείς διοχετεύαμε "ψεύτικες ειδήσεις" όπως μας αποδίδεις
(Αλλη απίστευτη φάση το ότι βρέθηκε εισαγγελέας να διατάξει Προκαταρκτική εξέταση γι' αυτές τις ηλιθιότητες).

Μήπως είναι εύκολο κ. βουλευτά να ανακαλέσετε στην μνήμη μας ποιος ήταν ο "έγκριτος" δημοσιολόγος που δήλωνε;:"Το ΚΚΕ δεν σέβεται την νομιμότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση»" 
Για να βοηθήσουμε την μνήμη σας ήταν το χρονικό διάστημα που εμείς διαπρέπαμε στην "κατευθυνόμενης τερατολογία", όπως μας χρεώνεται.

 Θα μπορούσατε κ Παπαδημητρίου να μας ενημερώσετε ποιος ήταν αυτός που έκανε την παρότρυνση: «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία. .. Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!»:
Πιθανόν να βοηθήσει το θυμικό σας, αν συμπληρώσουμε ότι ήταν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εμείς προβάλαμε "αντικοινωνικής συμπεριφοράς", ;όπως μας λέτε.

Μήπως ένας κύριος που στην δημοσιογραφική πιάτσα είναι γνωστός ως ο Μπάμπης ο Σουγιάς γνωρίζει ποιος ήταν ο κ. πριν ακόμα και από τον εθνικό μας ρουφιάνο που προσπάθησε το χαφιεδελίκι να το κάνει κοινωνικά αποδεκτό; 

Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ακόμα πολλά ερωτήματα προς τον κύριο δημοσιογράφο, αλλά αφήνουμε το "χορταστικό", απολαυστικό παρακάτω βιντεάκι να κάνει κατακλείδα στην ανάρτησή μας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger