Home » , » Γαλάζια κλεφτόδεντρα.

Γαλάζια κλεφτόδεντρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 | 6:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ο διοικητής του ΟΑΕΔ που έδωσε αύξηση 1.000 ευρώ στον εαυτό του διορίστηκε επικεφαλής του οργανισμού χωρίς να διαθέτει (αναγνωρισμένο) πτυχίο. Ανάμεσα στους ανέργους που απειλεί με πρόστιμα έως και 10.000 ευρώ βρίσκονται επιστήμονες με πτυχία και μεταπτυχιακά. Παράνοια».

Οι μισθοί των αχρήστων είναι μεν πρόκληση και σκάνδαλο, είναι σε μέγεθος όμως «σταγόνα στον ωκεανό» του πλιάτσικου και της λεηλασίας των γαλάζιων ανθρωποφάγων.

Η μαφιόζικη συμμορία που αυτοαποκαλείται «κυβέρνηση» έδωσε δεκάδες δις στα κομματόσκυλα και τα πλούσια αφεντικά της.

Πέτσωσε τα κανάλια, τους τηλεοπτικούς βόθρους με δεκάδες εκατομμύρια. Δεν είναι μόνο η λίστα Πέτσα, είναι που χαρίστηκαν όλα όσα έπρεπε να πληρώσουν για τις συχνότητες και μάλιστα σε περίοδο που ήμασταν φυλακισμένοι στα σπίτια, επομένως βλέπαμε περισσότερη τηλεόραση!

Έχουμε τα εκατομμύρια των απ’ ευθείας αναθέσεων. Που τα έργα τους τα πληρώνουμε πανάκριβα και πριν και μετά με τις κακοτεχνίες.

Η επιδότηση των μαυραγοριτών του ρεύματος: 2.000.000.000 € το μήνα! Πείτε μας πάλι, καθάρματα της ΝΔ, πως στοιχίζουν οι άνεργοι. Πληρώστε επίσης τα όσα χρωστάτε.

Για τους ανέργους φταίει η κυβέρνηση. Ειδικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε να κλείσουν τα μικρομάγαζα, να βάλουν λουκέτο, ώστε να έχουν κι άλλα κέρδη οι μεγάλοι.

Για να μην αναφέρουμε τα «δανεικά κι αγύριστα» όπως στην περίπτωση του βουλευτή της ΝΔ Μαραβέγια, ο οποίος πήρε έγκριση για 4.200.000€… έτσι!

Αν μπορούσα να πάρω κι εγώ τόσα, προφανώς θα έκανα επιχείρηση και δε θα ήμουν άνεργος. Ούτε κανένας άλλος θα ήταν άνεργος. Αλλά εμείς δεν μπορούμε ούτε βερεσέ να πάρουμε από το σούπερ μάρκετ!

Γιατί τα πήρε ο συγκεκριμένος; Γιατί ήταν βουλευτής της ΝΔ! Γι αυτό και δίνουν οι τραπεζίτες. Γιατί τα παράσιτα της ΝΔ είναι εγγύηση πως οι τράπεζες θα πάρουν περισσότερα από την εκμετάλλευση εκατομμύρια εργαζόμενων. Οπότε τους χαρίζουν μερικά εκατομμύρια, για να πάρουν δισεκατομμύρια από μας.

Μην ξεχνάτε πως τα Μνημόνια που ψήφισαν αυτοί και που έγιναν εξ’ αιτίας τους, τα πληρώσαμε εμείς.

Φυσικά είναι και άχρηστα βαφτιστήρια, που κάνουν ουρές στα γραφεία τους, για ρουσφέτι, δηλαδή για μάσα. Αυτοί μόλις μπουν στο δημόσιο δεν τα ξύνουν, αρχίζουν αμέσως το φαγοπότι!

Όλα αυτά είναι λογαριασμός τον οποίο θα πληρώσουμε εμείς, τα γνωστά άγνωστα υποζύγια.

Προφανώς δε θα μειωθεί καμία ανεργία με πρόστιμα, όπως δεν έφυγε ο κορωνοϊός (Μητσοτάκη είσαι δολοφόνος δεκάδων χιλιάδων), αλλά επειδή είναι 1.000% σίγουρο πως θα έχουμε νέο Μνημόνιο, φροντίζουν από τώρα να βρουν εξιλαστήρια θύματα.

Θα φταίμε εμείς, που δεν παίρνουμε σεντ, κι όχι τα λαμόγια της ΝΔ που κατέκλεψαν δισεκατομμύρια. Πολιτισμός του σανού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger