Home » , » Βρώμικη βόμβα από βρώμικα μυαλά.

Βρώμικη βόμβα από βρώμικα μυαλά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 | 5:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βρώμικη βόμβα είναι μια συμβατική βόμβα συνήθως μεγάλης ισχύος, που έχει ραδιενεργά υλικά. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασπείρει τα ραδιενεργά αυτά υλικά σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση, τα οποία θα κάνουν και τη μεγαλύτερη ζημιά στους ανθρώπους. Η ισχύς της έκρηξης ποικίλει ανάλογα με την ποσότητα των εκρηκτικών και είναι όπως στις άλλες βόμβες. Όμως τα ραδιενεργά υλικά, που απελευθερώνονται με την έκρηξη, ανάλογα με την ποσότητα και το είδος τους, μπορούν να είναι χειρότερα κι από μικρό πυρηνικό όπλο, όσον αφορά την ακτινοβολία! Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν βρώμικα μυαλά, τρομοκράτες, καθάρματα, που έχουν προηγούμενα με τους ανθρώπους.

Μπορούν οι Ουκρανοί να κατασκευάσουν τέτοιες βόμβες; Σίγουρα ναι. Υπάρχουν ραδιενεργά υλικά από τους πολλούς αντιδραστήρες που έχει η Ουκρανία και φυσικά τα εκρηκτικά και η τεχνογνωσία, που δεν είναι κάτι εξεζητημένο.

Το θέμα είναι θα τη χρησιμοποιήσουν; Εδώ πρέπει να πούμε πως δεν έχει χρησιμοποιηθεί για την κατακραυγή που θα ξεσηκώσει. Πρόκειται για ένα ύπουλο όπλο, χειρότερο από βιολογικά και χημικά, αφού η περιοχή που θα μολύνει θα είναι ραδιενεργή για πάρα πολλά χρόνια. Όμως οι Ουκρανοί ναζί έχουν την υποστήριξη της Δύσης και σε καμία περίπτωση δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Εδώ ο ανισσόροπος Ζελένσκι ζητά να γίνει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος χώρια η «τράκα» μερικά δις κάθε μήνα από το ΝΑΤΟ.

Εκείνο που κατά τη γνώμη μου τον εμποδίζει να στείλει ένα φορτηγό με εκρηκτικά και ραδιενεργά υλικά, να εκραγεί σε μια Ρωσική πόλη, ώστε να γίνει ακατοίκητη και να υπάρξουν μεγάλες απώλειες και καταστροφές, είναι τα αντίποινα των Ρώσων. Τακτικά πυρηνικά είναι η «ισοδύναμη απάντηση», κι όχι ένα, εκατοντάδες. Αυτό το ξέρουν οι ΗΠΑ, οπότε δε νομίζω να αφήσουν τη μαριονέτα τους να κάνει κάτι τέτοιο. Εκτός αν έχει αποφασιστεί Πυρηνικό Ολοκαύτωμα. Γιατί όχι; Ο Μπάιντεν κυβερνά.

Κάποιοι τώρα θα πουν για τους κακούς Ρώσους. Είναι κακοί όπως όλοι οι καπιταλιστές. Όσο είχαμε Κομμουνισμό, δεν είχαμε τέτοια. Τώρα ο πυρηνικός πόλεμος είναι πιο κοντά κι από την Κρίση της Κούβας, όπου τελικά τα βρήκαν χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι ΗΠΑ δεσμευτήκαν μυστικά να μην ανατρέψουν τον Κάστρο και να αποσύρουν τους πυρηνικούς πυραύλους από την Τουρκία και οι Σοβιετικοί απέσυραν τους δικούς τους από το νησί.

Βλέπω πως οι ρώσοι αντιγράφουν τους Αμερικανούς. Στη Βόρειο Κορέα πχ, οι ΗΠΑ κατέστρεψαν φράγματα, τα οποία έπνιξαν χιλιάδες αμάχους και κατέστρεψαν τη γεωργική παραγωγή. Ελπίζω να μην αντιγράψουν τους Αμερικανούς στο έγκλημα της Χιροσίμας και του Ναγκασάκι. Αν και θεωρώ πως ένας πυρηνικός πόλεμος εξακολουθεί να έχει μικρές πιθανότητες, δεν αποκλείεται τίποτα με αυτούς που μπλέξαμε.

Η χώρα μας λόγω των Αμερικανικών βάσεων (κάποιες έχουν και πυρηνικά) είναι στόχος των Ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων και μάλιστα από τους πρώτους. Καλό θα ήταν να μείνουμε ουδέτεροι κοιτώντας το συμφέρον μας και να απομακρυνθούμε αμέσως από το ΝΑΤΟ. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Οκτωβρίου 2022 στις 1:44 π.μ.

Από αστοχία του Στάλιν, που τότε διεύθυνε το μέτωπο, στο σοβιετο-πολωνικο πόλεμο, χάθηκε το Λβοφ και το κατέλαβαν οι Πολωνοι. Ήλθε όμως ο Μπαντερα και τους γενοκτονησε τους Πολωνούς, οι οποίοι όμως σαν καλοί Καθολικοί συγχωρησαν τους μπαντεριστες και τώρα τους βοηθούν. Επειδή οι Ρώσοι διδάσκονται από τα λάθη τους, θα επιστρέψουν στο - Λβιφ πλεον- πυρηνικά. Ώστε όχι μόνο να αποκόψουν για αιώνες τα εκείθεν σουρτα-φερτα, αλλά και να ψεκασουν ραδιενεργά την Πολωνία. Η κατάσταση είναι χάλια και οι δυτικές ελίτ δεν αντιλαμβάνονται τίποτα. Μάλλον λόγω κοκας...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger