Home » , » Εξωφρενική δήλωση Μητσοτάκη: Χαρακτήρισε τον ομαδικό βιασμό στο Α.Τ Ομονοίας, "κατάχρηση εξουσίας"!

Εξωφρενική δήλωση Μητσοτάκη: Χαρακτήρισε τον ομαδικό βιασμό στο Α.Τ Ομονοίας, "κατάχρηση εξουσίας"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 | 3:36 μ.μ.

Ηταν τρομακτική αλλά και πολύ εύγλωττή η δήλωση που έγινε σήμερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. και δείχνει την μεθόδευση που υπάρχει αν όχι να βγουν πεντακαθαρίδηδες, να πέσουν στα πούπουλα με μια απλή διοικητικοί ποινή οι μπάτσοι βιαστές του Α.Τ Ομόνοιας.  

Οι δυο μπάτσοι αν και έχουν δικογραφία σε βάρος τους στην οποία συμπεριλαμβάνεται το κακούργημα του ομαδικού βιασμού, έχουν αφεθεί ήδη ελεύθεροι κάτι που το σχολιάζαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Η τοποθέτηση που έκανε γι' αυτή την υπόθεση βιασμού, στην φιέστα που έστησαν με τον υπουργό Προπο «για την ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας», πέταξε κάθε πέπλο που μπορεί να υπήρχε για την επιχείρηση συγκάλυψης των εγκληματιών μπάτσων. 

 "Όπως έχω τονίσει και από το βήμα της Βουλής, δεν θα γίνει ανεκτή καμία κατάχρηση οργάνου της τάξης εις βάρος πολίτη. Θα τιμωρείται - και θα πρέπει να τιμωρείται- με κάθε εξάντληση της αυστηρότητας. Και στην καθημερινή αστυνόμευση και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και αναφέρομαι στο περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας που η δικαστική του διερεύνηση προχωρά και πρέπει να προχωρήσει με ταχύτητα ... Η Αστυνομία είναι θεσμός που υπηρετεί τη Δημοκρατία. Η δράση της δεν προσφέρεται για μικρόψυχη, για μικροκομματική εργαλειοποίηση", είπε επί λέξη ο Μητσοτάκης!

Λίγο ακόμα δηλαδή και θα είχες την αίσθηση ότι άκουγες την αγόρευση του Κούγια όταν θα γίνει η δίκη των βιαστών μπάτσων. Το να χαρακτηρίζει, ο Μητσοτάκης, έναν ομαδικό βιασμό -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- σε μια απλή κατάχρηση εξουσίας δεν αποτελεί μόνο μια εξοργιστική δήλωση. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα με γνωστούς αποδέκτες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger